04-04-2014, 07:59 PM
(04-04-2014, 02:40 PM)'mehdi.en' نوشته: ممنون از جواب کامل و جامعی که دادید. البته من از نظر مالی هیچ مشکلی ندارم و نیازی به کمک هزینه ی تحصیلی و یا fund ندارم. یکی از دلایل اصلی که من دارم به تمام فرصت های شغلی خودم در ایران لگد میزنم سیستم تحقیق محور در دانشگاه های امریکاست به طور مثال در سال پیش بنده حقیر به عنوان نماینده شرکت عازم نمایشگاه بین المللی ماشین الات راهسازی شدم که در اونجا دانشجویان کارشناسی دانشگاه M.I.T غرفه داده بودند و وقتی باهاشون صحبت میکردم واقعا متعجب شدم که دانشجوی دوره ی کارشناسی از دانشجوی دوره ی دکترای ما تحقیقات و پژوهش های بیشتری انجام میده و دولت فدرال هم به طور جدی ازش حمایت میکنه.
در مورد پژوهش محور بودن باهاتون موافقم، هرچند شاید این مورد رو تو اروپا حتی بیشتر ببینید. البته من با دید گرفتن کمکهزینه گفته بودم موارد بالا رو، پس بذارین یکم تعدیل کنم حرفم رو سر اینکه دکترا بهتره. اگر مشکلی با هزینه حدود 300-200 میلیون تومنی فوق و 400-500 میلیون تومنی دکترا تو آمریکا ندارین و نمیخواین فاند بگیرین -هرچند بنظر من دنبالش باشین چون شرایطش رو دارین- کاملاً بسته به برنامهتون برای آینده تصمیم بگیرین که فوق بخونید یا دکترا.
اگه تصمیم دارین وارد بازار کار بشین تو آمریکا، و تو صنعت کار کنین، فوق خوندن بنظر من هم از نظر تعداد موقعیتهای موجود تو بازار کار و هم از نظر زمان و هزینه کمتری که لازم داره و شما زودتر شروع به کارم میکنین اولویت داره.
اما اگر اولویتتون کار آکادمیک یا پژوهشی به عنوان شغلی که میخواین باهاش زندگی کنین هست، خب دکترا خوندن تقریباً ضروریه. در هر صورت موفق باشین.
اگه تصمیم دارین وارد بازار کار بشین تو آمریکا، و تو صنعت کار کنین، فوق خوندن بنظر من هم از نظر تعداد موقعیتهای موجود تو بازار کار و هم از نظر زمان و هزینه کمتری که لازم داره و شما زودتر شروع به کارم میکنین اولویت داره.
اما اگر اولویتتون کار آکادمیک یا پژوهشی به عنوان شغلی که میخواین باهاش زندگی کنین هست، خب دکترا خوندن تقریباً ضروریه. در هر صورت موفق باشین.