04-04-2014, 11:17 PM
با نمره آیلتس 5 نمیشه در دانشگاه های مک گیل یا کنکوردیا پذیرش گرفت. با توجه به اینکه مدرک زبان فرانسه دارین پیشنهاد می کنم دانشگاه های فرانسوی زبان مونترال مثل پلی تکنیک مونترال و UQAM یا دیگر دانشگاه های فرانسوی زبان کبک که در خارج از شهر مونترال قرار دارند رو هم مدنظر قرار داشته باشین. این دانشگاه ها معمولن نیازمند 3 توصیه نامه هستند که چک کنید از نوع کاغذی هستند یا آنلاین و به نظرم قبل از رفتن هماهنگی های لازم رو در این زمینه با استادهاتون انجام بدین که وقتی ایمیل رو گرفتن در جریان باشن. اگر هم کاغدی باشه که می تونید توصیه نامه ها رو در سربرگ دانشگاه ازشون بگیرین و اونها رو در پاکت های دربسته و با امضای استادتون روی درب پاکت تهیه کنید و با خودتون داشته باشید و به صورت حضوری تحویل بدین.
(04-04-2014, 03:26 PM)'ps.navid' نوشته: سلام
من كارشناسي ارشد روانشناسي باليني دارم ايلس نمره 5 گرفتم و فرانسه هم مدرك B1 دارم با توجه به اينكه در حال مهاجرت به كبك هستم واينكه شرايط پذيرش براي افرادي كه داراي مجوز اقامت دائم هستند متفاوت است. 1- آيا شانسي براي گرفتن پذيرش در مقطع كارشناسي ارشد روانشناسي با نمره ايلس 5 در دانشگاههاي انگليسي زبان مانند مك گيل يا كنكورديا براي اينجانب وجود دارد. (آيا اين دانشگاهها دورهاي امادگي و تقويت زبان ارائه ميكنند يا خير البته پس از دادن پذيرش)
2- تا چه حد داشتن توصيه نامه از اساتيد جهت گرفتن پذيرش ضروري است.
3- جهت گرفتن پذيرش چگونه ميتوان مشاوره تخصصي گرفت.
با سپاس فراوان
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -