(06-04-2014, 12:59 AM)'ehsanrafati' نوشته: با سلام خدمت دوستان
من یکی از تازه واردین این سایت هستم به جهت نیاز مبرم برای داشتن یک برنامه موفق در پروسه اپلای که به شکلی جدی بعد گذشت مدتها درگیر آن شدم با وجود اینکه در حال حاضر شاغل بوده و ضمن داشتن یک پیش زمینه خوب در انگلیسی می خواستم زمانبندی مناسبی در برنامه مطالعاتی خود برای شرکت در آزمون بین المللی تافل داشته باشم. تایم آزاد من از ساعت 6:30 یا 6 بعد از ظهر شروع می شه و روز های 5 شنبه و جمعه نیز تعطیل هستم لطفا راهنماییم کنید؟ با تشکر
درود
بسته به سطح زبان و اینکه چه زمانی میخواید امتحان بدید توصیه میکنم به ترتیب لینکهای زیر رو مطالعه کنید:
فقط دقت کنید بیشترین بازدهی همون روزهای 5 شنبه و جمعه خواهد بود و سعی کنین روزهای دیگر بیشتر روی لیسینینگ تمرکز کنین تا گوشتون عادت کنه.
1- جزوه سایت اطلاعات اولیه در مورد تافل رو داده.
2- اینجا به طور تخصصی در مورد امتحان و مشاوره اون صحبت شده.(دقت کنید تافل ibt شما باید بدید.pbt تقریبا منسوخ شده!)
3-اینجا دوستانی که نمره بالا گرفتند توضیحات کامل رو دادن پس بهتره بخونید.
خلاصه و مفید واسه افرادی با زبان متوسط و زمان نسبتا خوب و اونایی که نمره خوب میخوان:
1- 504, essential words , 400 mcgrawhill words
2- longman ibt
3- delta( قسمت های ریدینگ و اسپیکینگ)
4- ets official guide
5- نرم افزار cambridge و نرم افزار barrons
من کتاب MASTERING SKILL FOR THE TOEFL IBT رو پیشنهاد میکنم.
6- در نهایت یک یا دو ماه به امتحان مونده میتونین TPO ها رو امتحان ازمایشی هاش رو بدین که میتونین تو همین سایت پیداش کنین.
پ.ن: سوالات جزیی تون رو در قسمت مشاوره بپرسین.
بااحترام
بسته به سطح زبان و اینکه چه زمانی میخواید امتحان بدید توصیه میکنم به ترتیب لینکهای زیر رو مطالعه کنید:
فقط دقت کنید بیشترین بازدهی همون روزهای 5 شنبه و جمعه خواهد بود و سعی کنین روزهای دیگر بیشتر روی لیسینینگ تمرکز کنین تا گوشتون عادت کنه.
1- جزوه سایت اطلاعات اولیه در مورد تافل رو داده.
2- اینجا به طور تخصصی در مورد امتحان و مشاوره اون صحبت شده.(دقت کنید تافل ibt شما باید بدید.pbt تقریبا منسوخ شده!)
3-اینجا دوستانی که نمره بالا گرفتند توضیحات کامل رو دادن پس بهتره بخونید.
خلاصه و مفید واسه افرادی با زبان متوسط و زمان نسبتا خوب و اونایی که نمره خوب میخوان:
1- 504, essential words , 400 mcgrawhill words
2- longman ibt
3- delta( قسمت های ریدینگ و اسپیکینگ)
4- ets official guide
5- نرم افزار cambridge و نرم افزار barrons
من کتاب MASTERING SKILL FOR THE TOEFL IBT رو پیشنهاد میکنم.
6- در نهایت یک یا دو ماه به امتحان مونده میتونین TPO ها رو امتحان ازمایشی هاش رو بدین که میتونین تو همین سایت پیداش کنین.
پ.ن: سوالات جزیی تون رو در قسمت مشاوره بپرسین.
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.