07-04-2014, 08:38 PM
(07-04-2014, 08:04 AM)'امير ق' نوشته: با سلام به همه دوستان.تورو خدا يکي کمکم کنه.هرکي يه جارو پيشنهاد ميده. من ميخام دکتري حقوق بگيرم حالا از هر جا شد مهم نيس[img]images/smilies/undecided.gif[/img].فقط بحث پيدا کردن شغل بعد از تحصيل و اعتبار دانشگاه مهمه[img]images/smilies/huh.gif[/img][img]images/smilies/biggrin.gif[/img].من ارشد خصوصي از تهران مرکز با معدل شانزده و نيم و پايان نامه نوزده و نيم دو مقاله isi مدرس دانشگاه وکيل پايه يک دادگستري با سابقه نه ساله ايلتس۵.۵ و فرانسه در سطحa2 هستم لطفا يکي کمکم کنه.ممنون از همه بخاطر اشتراک مطالبتون
سلام.خوش اومدین به این سایت. اول نکته ای رو بگم که همیشه در نظر داشته باشید خواهشا.فقط یکبار و فقط در تاپیک مناسب سوال بپرسید و مطمئن باشید جوابتون رو اگر کسی بدونه در اسرع وقت جواب میده.اصلا استرس نداشته باشید.از شما بعیده اینهمه عجله و استرس،انگار همین حین پست دادن باید مشخص کنید میرید یا نه!! شما از قوانین فروم پیروی کنید و در نظر داشته باشید اینجا کسی وقت داشته باشه و اطلاعات دقیق هم داشته باشه فورا جواب میده و خود شمام باید برای کارتون زحمت بکشید و جستجو کنید.اما جواب سوالتون: با این آیلتس که اصلا هیچی ولی حتی با آیلتس 6.5 که نمره قابل قبولی برای اکثر دانشگاه های جهان هست هم با رشته شما تقریبا نمیشه پذیرش گرفت و برای این رشته ها داشتن قدرت تکلم و ادبیات رسمی قوی خیییلی مهمه همونطور که الان دارید با فارسی وکالت می کنید.شما حتما به فکر آیلتس 7.5 و به بالا باشید اگر در اون سطحی که با قرمز مشخص کردم می خواهید تحصیل و زندگی کنید.ضمنا دانشگاه و معدل لیسانستونم نگفتین.اما با سابقه تدریس و کار و همینطور مقالاتتون فقط باید نمرات بالایی برای انگلیسی بیارید و دقیقا من نمیدونم امتحان خاص دیگه ای هم لازم دارید یا نه که دوستان میگن.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم