07-04-2014, 10:46 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 07-04-2014, 11:04 PM توسط ahmadpashaei.)
منظور من این بود که اگر mana میخواد رزومش رو بهتر کنه بهتره برای چیزای نقدتر و راحت تر مثل انگلیسی وقت بذاره نه برای المپیاد که احتمال مقام آوردن همه توش به صفر میل می کنه البته با توجه به جامعه آماری بزرگ و نفرات انتخاب شده چندتایی. من حرف استعداد رو اصلا نزدم و ممکنه مانا و x و y مقام بیاره ، ولی احتمالش خیلی کمه چون واقعا کار بسیار سختیه. ضمنا منظور من از "از ما بهترون" طنز بود برای نشون دادن اینکه با این رتبه ها اسم آدم در نمیاد،نه اینکه بگم در خودم یا دیگری ضعف میدیدم!!من فقط توضیه ای کردم که بدرد فردی بخوره که داره اپلای می کنه و نباید سو تفاهم بشه.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم