08-04-2014, 11:06 AM
(08-04-2014, 08:25 AM)'mojtaba16' نوشته:با سلامبا سلاممی خواستم برای دسامبر امسال برای اروپا اپلای کنم و پاییز هم می خواهم امتحان تافل بدم و دفاع کارشناسی ارشد هم مونده برای پاییز1- آیا می تونم دسامبر اپلای کنم؟2- لیست لب ها و دانشگاها رو ساختم. همچنین cv و sop . تو متن نامه به استادها چی بگم ؟3- از کی شروع به ایمیل زدن کنم ؟
تجربه شخصیمو میگم خدممتون شایدبه دردتون بخوره.
اول اینکه شما میتونید مکاتبه کنید و تو متن نامه به استاد میگید وضعیتتون رو ، این که هنوز دفاع نکردید، مقاله تون درچه وضعیتیه و نمره زبان ندارید اما مثلا فلان ماه قراره امتحان بدید! ( کاری که من خودم کردم )
اما نکته ای که هست اینه که رزومه های زیادی به دست اساتید میرسه و مسلما هر استادی باشه بین دوتا دانشجو که از زمینه کاری هردوشون خوشش اومده، نظرش نسبت به دانشجویی جلب میشه که یا کارش تموم شده باشه و نتیجه اش به صورت مقاله مشخص باشه یا حتی اگر هردو دانشجو بابت این قضیه هم یکسان باشند، اون دانشجویی که نمره زبان یا جی آر ایی و..اش آماده اس و مشخصه سطح زبانش چطوریه (یعنی اگه سطح زبانش خوب باشه و اینو با نمره نشون بده) بیشتر به چشم استاد میاد!!
اما خب اگر دانشجویی زمینه تحقیقاتیش مثلا خیلی زیاد نظر استاد رو جلب کرده ممکنه استاد اینو به دانشجویی که همه نمراتش اومده فعلا ترجیح نده و فرصت بده تا قبل ددلاین نمراتش رو ریپورت کنه!!
قضیه اپلای و مکاتبه و...پیچیده س و خیلی مسائل روش تاثیرمیزاره! بنابراین نمیشه 100% گفت چه فاکتوری یا چه شرایطی الان تاثیراصلی رو میزاره! بنابراین شما میتونید هدفتون رو بزارید امسال که اپلای کنید و استادی هم پیدا کنید که نظرشو جلب کنید اگر شد که چقد عالی اما اگرم بنا به تموم نشدن تز یا نداشتن نمره زبان اپلای فال رو از دست دادید خب اپلای اسپیرینگ که میرسید(البته اپلای فال موقعیت و شرایط وفاندش خیلی خیلی بهتر وترم بهار میگن زیاد جالب نیست بخاطر این شرایط)
البته این مطالب بیشتر برای امریکا و کانادا که به قول معروف دو ترمه هستند یعنی زمان مشخصی برای اپلای دارند بیشتر صدق میکنه ، راجع به اروپا که اپن پوزیشنی هست شما هر لحظه امکان داره بتونید اپلای کنید و کارتون اوکی بشه. اگر این مدنظرتونه که هروقت بخواهید میتونید مکاتبه کنید و ممکنه استاد د راولین موقعیت خالی شمارو برداره ( من با استادی قبلا اینطور مکاتبه کردم و حتی اپن پوزیشن بعدی رو به من اطلاع داد و گفت اگر نمره زبان و...آماده میشه حتما اپلای کن تا بررسی بشه وضعیتت و خودش هم تا حدودی مایل بود چون از زمینه کاری من خوشش اومده بود با اینکه آخرهای تز بودم و بدون مقاله هم بود )
امیدوارم که تجربه ام به درد شما بخوره و موفق باشید دوست عزیز
گاهی باید سکوت کرد و به زندگی از یه دریچه بالاتر نگاه کرد و لبخند زد.....