(09-04-2014, 08:12 PM)'آناهیدا' نوشته: سلام
ممنون از سایت خوبتون.
من لیسانس مترجمی زبان معدل 15.79 از دانشگاه آزاد تنکابن
فوق لیسانس مترجمی زبان معدل 17.11 از دانشگاه علوم و تحقیقات تبریز
نمره پایان نامه 19.75
2 تا مقاله داخلی بین المللی و ملی چاپ شده دارم،اما هنوز ISI ندارم که می خوام اقدام کنم و آدرس سایت ژورنال های ISIمعتبر مربوط به رشته خودمون رو ندارم.ممنون میشم اگه کسی ادرس سایت معتبری میشناسه اینجا بذاره و اینکه اگه بخوام واسه Phdدانشگاههای استرالیا اپلای کنم و پذیرش با فاند کامل بخوام بگیرم شانسم چقدره؟و اینکه فصل اپلای دانشگاههای استرالیا چه وقتیه؟واینکه من هنوز امتحان IELTS , و TOEFL ندادم ,و نمیدونم واسه امتحانش باید از ترکیه (که میگن ارمنستان بهتره به لحاظ علمی و اعتبار تو نمره)اقدام کنم یا جای دیگه مثلا از داخل ایران؟ باز مطمئن نیستم
این آدرس Gmail منه ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکم کنه Gmail:venusstar1983@gmail.com
سلام.به این سایت خوش اومدین و امیدوارم بتونید به خوبی از این اطلاعات و مشاوره های دوستان استفاده بفرمایید[img]images/smilies/shy.gif[/img] راستشاینجا فروم هست و کسی جواب ایمیلی نباید بخواد! لطفا مقررات فروم رو بخونید. ضمنا من توصیه می کنم از اونجا که اپلای کار سخت و پر دردسری هست تا جاییکه میتونید اطلاعاتتون رو بالا ببرید و بهتره از جزوه پذیرش سایت استفاده کنید:http://www.academiacafe.com/wiki/doku.ph...8%B1%D8%B4 کلی سوالات شما در همون جزوه هست. بعدم در این و بعدا سوالاتون رو در تاپیک مناسب بپرسید تا دوستان جواب بدن.نیازی به نگرانی نیست که همه سوالاتون رو در یک پست بپرسید. همه سوالاتتون پاسخ داده میشه.
موفق باشید
موفق باشید
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم