10-04-2014, 02:34 AM
(10-04-2014, 01:29 AM)'elahe_gh64' نوشته:دوست عزیزم سلام. البته این بورسیه صرفا برای ترک زبانها نیست. من خودم برای بورسیه امسال مدارکم رو فرستادم. و با توجه به بررسی هایی که کردم و اطلاعاتی که بدست آوردم این بورسیه رو غیر ترک ها هم گرفتن. این بورسیه از طرف دولت ترکیه برای افراد غیر ترک یعنی افرادی که اقامت ترکیه را ندارند داده میشه و از هر کشوری در هر جای دنیا میشه ثبت نام کرد به شرط اینکه از جای دیگه در ترکیه بورس نباشند. و یک سری شرایط معدل و سنی داره و اماده کردن مدارک. تعداد شرکت کننده ها خیلی زیاد هست. امسال هم رشته ها محدود شده بودند. و برای صحت گفته هام بگم که از دوستان هستند که از شهرهای غیر ترک ایران پذیرش گرفتند و الان مشغول به تحصیل اند و حتی افغان ها هم همینطور. پس اینکه صرفا کسی ترک باشه اهمیتی نداره. موفق باشید و پیروز.
بله دوست عزیز می توانند بگیرند حتی کوردها هم می گیرند (که احتمالا شما کرد ساکن اورمیه هستید). در مورد افغانستان (نه افغانها) باید عرض کنم که احتمالا آن فرد یا افراد مورد نظر شما ساکن شمال افغانستان هستند یعنی از تورک های افغانستان. بنده هم شرکت کردم و مدارکم را فرستاده ام. اما اگر توجه کرده باشید در ادامه آدرس سایت نوشته (Akraba Turkler) و طبیعتا تورک زبان بودن فرد تاثیری نیز دارد ولی در کل چون رقابتی هست شاید فرد غیر تورک زبان نیز پذیرفته شود. شرط معدل نبود ولی شرط سن بود.