10-04-2014, 04:24 AM
(28-02-2014, 11:23 PM)'Astro' نوشته: سلام بابک جان،
هنوز دو هفته هم از اپلای من نگذشته بود که از دانشگاه UC Davis پذیرش غیر رسمی گرفتم برای دکترای فیزیک. تقریبا هفته بعدش بود که تو thegradcafe بچه ها داشتن کم کم نتایج پذیرش این دانشگاه رو میگذاشتن. ولی توی ایمیل دریافتی از Vice Chair for Graduate Affairs فقط تبریک گفته بود و حرفی از فاند نزد، چون بهم گفت که اول باید ریزنمرات رسمی به دستشون برسه تا نامه رسمی بدهند. من هم در این مدت کارهای خرید مدرکم رو انجام دادم و دارم مدارکم رو پست میکنم.
- اول اینکه جدای از آمار و ارقام و اینکه توی usnews نوشته رنک 26 فیزیک و 39 ملی، میخواستم نظر خود شما رو درباره این دانشگاه و کیفیتش و همینطور میزان خوشنام بودنش در آمریکا بدونم و اینکه ایرانیهاش زیادن یا کم؟ (تو فیزیک که کسی رو نمیشناسم از ایران رفته باشه اونجا)
- دوم اینکه تا نامه رسمیشون نیاد از فاندش بی خبرم. خودشون تو سایتشون نوشتن که به اکثر دانشجوهاشون فاند میدن. یک استادی هم بهم گفت که سیاست دانشگاهشون اینه که دانشجوها رو حتی اگر از استاد پولی بهشون نرسه، با TA حمایت کنند. من خودم احتمال میدم که کمیته پذیرش من رو تو ابتدای لیست خودش قرار داده که اینقدر فوری بهم ایمیل دادن؛ به همین خاطر به یک فاند خوب امیدوار شدم. آیا ممکنه تا مدارکم برسه اونجا فاندهاشون رو به بقیه اختصاص بدن و سر من بی کلاه بمونه؟ شما از عرف این UC ها چیزی میدونید آقا بابک؟
پیشاپیش ممنون از به اشتراک گذاشتن تجربیاتتون.
درود. در وهله نخست گفتم یک خبر جدیدی در مورد این پست قدیمیم بدم. چند هفته پیش معلوم شد که بهم فاند هم تعلق گرفته، به شرح زیر:
50%Teaching Assistantship (Fall,Winter,Spring) $17,655.00
Tuition Support $15,402.00
Non-Resident Supplemental Tuition Fellowship $15,102.00
Summer Support (depends on course taught) $ 4,830.00
-----------------------------------------------------------
Total estimated support for 2014-15 $52,989.00
منتها من هنوز نمیدونم که آیا این فول-فاند حساب میشه یا نه. از لحاظ برآورد هزینه که ظاهرا کافیه برام ولی یک جا در بخش بینالملل دانشگاه دیدم که نوشته بود باید تقریبا مبلغ 54,700.00$ را برای صدور I-20 از منابع مالی موجودتان ارائه دهید. از اونجا که هردوی این مقادیر قرمز شده یک تخمین کلی هستند، آیا ممکن است که دانشگاه از 3 درصد اختلاف ناچیز بین این دو بگذرد و I-20 من را صرفا با همین فاند TA از دانشگاه صادر کند (یعنی سایر موارد بند 8 یعنی فاند شخصی یا ... را 0 بگذارد)؟ اگر نظری در این مورد یا تحلیلی روی این نوع فاندی که دادند دارید خوشحال میشم بشنوم. [img]images/smilies/smile.gif[/img]Tuition Support $15,402.00
Non-Resident Supplemental Tuition Fellowship $15,102.00
Summer Support (depends on course taught) $ 4,830.00
-----------------------------------------------------------
Total estimated support for 2014-15 $52,989.00
توجه: من دیروز به دانشگاه ایمیل زدم و اینها را پرسیدم ولی هنوز پاسخی ندادن. اگه بگن همینجا میذارم تا بقیه هم مطلع بشن.