11-04-2014, 12:32 AM
(11-04-2014, 12:14 AM)'nanock' نوشته:آقا قربون دستت... من ارومیه هستم....من با استادی که مسئول دریافت اپلیکیشن هست صحبت کردم گفت اگه هنوز درست تموم نشده باید یه لیستی از دروسی که خوندی و پروژه هایی که انجام دادی به همراه نمره بفرستی بعد از مصاحبه اگه قبول شدی مدارک اصلی رو بیار..اینم نمونه جمله اش
Students who will obtain their master degree in 2014, should also include a list of courses they followed together with the grades awarded.
واسه همین گفتم تو اکسل یه چیزی بنویسم و فایل سما رو هم ضمیمه کنم
یا برم دارالترجمه بگم همین سما رو ترجمه بکن.... 37 هزارتومن میگیره چهارتا A4 میده بهت میگه همین....
نظرتون چیه؟
با تشکر
سلام. ببین نانوک جان میتونی بری پیش رییس دانشگاه یا دانشکده و توضیح بدی؟آخه همه جا میدن!! من دوستام که ترم پیش ترم 6 یا ترم اول ارشد(لیسانسم دانشگاه درست و حسابی بودن نه مثل من) بودن همه از دانشگاه ریز نمره انگلیسی و ریکام توی سربرگ انگلیسی با مهر انگلیسی رییس دانشکده/دانشگاه گرفتن و .... . یعنی اصلا حتی دارالترجمه هم نرفتن!! اما چون درسشون تمام نشده بود ازشون خواسته بودن course description بدن که اونم از دانشگاه گرفتن و خودشون ترجمه کردن صفحات اصلی رو[img]images/smilies/biggrin.gif[/img] یعنی ریالی پول ترجمه ندادن.(یاد خودم می افتم که[img]images/smilies/cry.gif[/img]توی اون علمی کاربردی لیسانس هزار مشکل داشتم). شما خود دانشگاه ارومیه باشید نباید اینقدر زبون*** باشنا[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم