(02-04-2014, 08:35 AM)'ftn' نوشته: من از تموم دارالترجمه های تبریز پرس و جو کردم. و بهترین مورد دارالترجمه سهند (خانم فاطمه ابراهیمی) بود. حتی یه نمونه ترجمه ی نیما رو هم دیدم که جالب بود مهر خانم فاطمه ابراهیمی به عنوان مترجم خورده بود، یعنی نیما(که معروفه تو تبریز) به احتمال زیاد ترجمه هاش رو می بره، پیش خانم فاطمه ابراهیمی.
تجربه شخصی: هم کارشون خوب بود و هم برخوردشون. قیمتهاش هم مناسبتر از بقیه بود. خیلی هم زود تحویل دادن.
کارشناسی: ریزنمرات + مدرک + مهر دادگستری = 60,000ت
ارشد: ریزنمرات + مدرک + مهر دادگستری =40,000ت
دارالترجمه رسمی سهند
آدرس: تبریز، چهارراه شهید بهشتی (منصور سابق)، برج ابریشم، طبقه 9، واحد 7
تلفن: 5565065-0411
دوست عزیز قبلا هم دارالترجمه نیما در برج بلور در واقع مترجم اصلیش و صاحب مهرش همون خانم ابراهیمی بود و مهرش هم تو ترجمه های من هستش و بعدش به دلایلی که همیشه هستش از اون دارالترجمه جدا شد و رفت چهارراه منصور!
من هم بار اول در برج بلور و بار دوم در سهند ترجمه کردم دانشنامه و ریزنمرات و کارت پایان خدمت و ...
مشکلی هم نبود و ترجمه ها خیلی خوب بود ولی متاسفانه تعرفه ای وجود نداره درست حسابی.
بااحترام
من هم بار اول در برج بلور و بار دوم در سهند ترجمه کردم دانشنامه و ریزنمرات و کارت پایان خدمت و ...
مشکلی هم نبود و ترجمه ها خیلی خوب بود ولی متاسفانه تعرفه ای وجود نداره درست حسابی.
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.