12-04-2014, 01:43 PM
(12-04-2014, 11:28 AM)'matinking' نوشته: سلام
بخشید یه سوال داشتم از دوستانی که تجربه آزاد کردن مدرک از طریق کاریابی رو دارن.
میشه بگید آیا وقتی مدارک رو بردیم مثلا دفتر میرزای شیرازی، فقط گواهی موقت رو میبینن و تمام یا اسکن و کپی چیزی ازش هم پیش خودشون نگه می دارن؟!
اصلا تو طی فرآیند صدور نامه به دانشگاه از طرف وزارت کار و مخصوصا متن نامه ای که وزارت کار تنظیم می کنه، حرفی از مثلا تاریخ فارق التحصیلی می یاد یا کلی میگن که مدرک آزاد بشه؟!
ممنون
با سلام
از من کپی خواستن. کپی گواهی موقت و نامه ی کاریابی رو تا جایی که یادمه نگه داشتن!
درمورد نامه ی اداره کار به دانشگاه هم تاجایی که خاطرم هست تاریخ ثبت نام در کاریابی رو ذکر کرده بودن که مثلا از فلان تاریخ تا الان برای بنده کار پیدا نشده و خواستار آزاد سازی مدرکم میباشم.
حالا من متوجه منظور شما نمیشم! مشکلی براتون پیش میاد اگه تاریخ فارغ التحصیلی رو هم ذکر کنند؟ ( من اسکن این نامه رو داشتم اگر پیدا کردم براتون میفرستم تا بهتر متوجه بشین )
از من کپی خواستن. کپی گواهی موقت و نامه ی کاریابی رو تا جایی که یادمه نگه داشتن!
درمورد نامه ی اداره کار به دانشگاه هم تاجایی که خاطرم هست تاریخ ثبت نام در کاریابی رو ذکر کرده بودن که مثلا از فلان تاریخ تا الان برای بنده کار پیدا نشده و خواستار آزاد سازی مدرکم میباشم.
حالا من متوجه منظور شما نمیشم! مشکلی براتون پیش میاد اگه تاریخ فارغ التحصیلی رو هم ذکر کنند؟ ( من اسکن این نامه رو داشتم اگر پیدا کردم براتون میفرستم تا بهتر متوجه بشین )
گاهی باید سکوت کرد و به زندگی از یه دریچه بالاتر نگاه کرد و لبخند زد.....