(13-04-2014, 09:01 PM)'Mousavi' نوشته: سلام
دوستان بنده لیسانس برق مخابرات از دانشگاه تهران جنوب با معدل 16/9 دارم
میخواستم بدونم دانشگاه پلی تکنیک ایتالیا رشته برق گرایش مخابرات به زبان انگیلیسی برای فوق لیسانس داره یا نه؟
طریقه بورس گرفتن هم به چه صورته؟
ممنون
سلام، به فروم خوش اومدین.
دوست من سوالتون خیلی کلی هست و میشه اونو به چند بخش تقسیم کرد و برای هر کدوم تاپیکهای مرتبط و مناسب در فروم موجوده.ایتالیا پلی تکنیک میلان و پلی تکنیک تورین رو داره، که شما به اقتضای علاقه و گرایش مورد نظرتون میتونید برای این دو دانشگاه در کنار سایر دانشگاههای این کشور اقدام کنید.
شما میتونید برای بررسی پلی تکنیک میلان از این لینک کمک بگیرید، همینطور در این لینک میتونید کورسهایی که برای مستر در میلان ارائه میشه رو ببینید.
برای کورسهای رشته ی مورد نظر شما در دانشگاه پلی تکنیک تورین میتونید از این ارسال و سایر ارسال های دوستان در تاپیک اشاره شده کمک بگیرید.
همچنین اگر شما قصد اپلای برای سایر دانشگاههای ایتالیا رو داشته باشید میتونید اطلاعات مربوط به مستر برق رو در مورد دانشگاه Bologna از این لینک که کورسهای مستر رو معرفی کرده استخراج کنید، علاوه بر اون ارسال های این تاپیک هم میتونه کمکتون کنه.
همچنین میتونید اطلاعات مربوط به کورسهای مختلف مستر برق رو در دانشگاه Sapienza در این لینک دنبال کنید.
بورسها تو دانشگاههای مختلف ایتالیا شرایط متفاوتی دارند، که شما میتونید اطلاعاتتون رو در این زمینه با مطالعه ی این تاپیک افزایش بدید، در یک نگاه اجمالی میشه گفت که پلی تکنیک تورین و میلان بورسهایی دارن که مرسوم به بورس پلاتینیوم و گلد و سیلور هستن، که همزمان با پروسه ی بررسی پرونده ی اپلای شما، به صورت اتومات تو پروسه ی بررسی بورس هم قرار میگیرید و همزمان با نتایج پذیرش بهتون اعلام میشه.
دانشگاه بلونیا 2 نوع بورس داره، بورسی معروف به Unibo Action 1 که تنها شهریه ی دانشگاه شما رو Waive میکنه، نوع دوم هم بورسی هست به نام Unibo Action 2 که به بورس جی آر ای هم معروفه و شما با ارائه ی جی آر ای و بردن این بورس از سالانه 11000 یورو برخوردار میشید.
هر دوی این بورسها رو شما بعد از پذیرش در Bologna میتونید اقدام کنید براشون.
سایر دانشگاههای ایتالیا مثل ساپینزا، سیه نا، پاویا و غیره، یه مقداری تعداد بورسهاشون محدود هست.
علاوه بر اینها ایتالیا اداره ای داره به نام Caf که به دوستان جهان سومی! بورسی رو ارائه میده به نام بورس استانی که اسم این بورس تو هر یک از استان های ایتالیا متفاوته، برای مثال بورس مربوط به بلونیا به اسم ER-GO شناخته میشه و یا بورس مربوط به دانشگاههایی که در رم هستند مثل ساپینزا به Laziodisu معروفه
در کل شما بعد از پذیرشتون میتونین برای این بورسها هم اپلای کنید که در صورت بردن این بورس ماکزیمم حدود 5000 یورو سالانه بهتون تعلق میگیره و شهریه دانشگاهتون هم ویو میشه.
ضمنا دوست من، ددلاینهای امسال تا جایی که من اطلاع دارم اکثرشون گذشتن...
پ.ن: دوست خوبم؛ شما باید به مرور و با خوندن تاپیکهای مرتبط با این بخش، همچنین چک کردن سایت دانشگاهها اطلاعات خودتون رو تکمیل کنید.
موفق باشید.
Dream, is not what you see in sleep
is the thing which doesn't let you sleep A.P.J.Abdul Kalam
is the thing which doesn't let you sleep A.P.J.Abdul Kalam