(14-04-2014, 09:56 PM)'Dr.Roya' نوشته: وقت همگی بخیر.من پذیرش از SDSU با TA دارم و با توجه به اینکه مبلغی که دانشگاه ازم خواسته برای bank statement، برای یه سال 8162 $ ست ، من حدود 20000$ تاییدیه بانکی گرفتم که البته این پول به حساب پدرم است.
حالا سوالام:
1.آیا برای گرفتن ویزا آمریکا این مقدار تاییده بانکی کفایت می کنه؟
2.آیا اینکه پول به حساب پدرم هست مشکل ساز می شه در ویزا ؟
3.من یه سوال حیاتی تو یکی از فروم ها که تاپیکش :" کدام سفارت برای شرایط من مناسب تر است؟ " ، چندین روزه که نوشتم اما کسی پاسخی نداده،چه کار کنم؟!!!!؟؟؟؟
مرسی از شما
سلام
فکر کنم مکان سوال نامناسبه و سوالات شما چند بندی هستش!
1- به نظرم خوب هستش. اتفاقا مقدار خیلی زیاد ممکنه براتون مشکل ایجاد بکنه. معمولا میگن6/5 مقدار bs رو بذارید ولی قاعده کلی نیست. مثلا اونایی که 30000تا میخواد 36000هزار تا میذارن اونایی که 20000 تا 24000هزار تا میذارن....
مشکلی نیست.
2- اتفاقا خیلی هم خوبه...به حساب خودت مشکل ایجاد میکنه (social tie!)...دانشجو باید به حساب پدر یا مادر باشه...بقیه خطری میشه!
3- زیاد درگیر این مسایل نباشید! (باز شرایطتون رو اینجا بنویسید شاید دوستان دیگه نظر بدن ولی نگران سفارت ها و ... نباشید...مشکلی نباشه ویزاتون رو میدن)
بااحترام
فکر کنم مکان سوال نامناسبه و سوالات شما چند بندی هستش!
1- به نظرم خوب هستش. اتفاقا مقدار خیلی زیاد ممکنه براتون مشکل ایجاد بکنه. معمولا میگن6/5 مقدار bs رو بذارید ولی قاعده کلی نیست. مثلا اونایی که 30000تا میخواد 36000هزار تا میذارن اونایی که 20000 تا 24000هزار تا میذارن....
مشکلی نیست.
2- اتفاقا خیلی هم خوبه...به حساب خودت مشکل ایجاد میکنه (social tie!)...دانشجو باید به حساب پدر یا مادر باشه...بقیه خطری میشه!
3- زیاد درگیر این مسایل نباشید! (باز شرایطتون رو اینجا بنویسید شاید دوستان دیگه نظر بدن ولی نگران سفارت ها و ... نباشید...مشکلی نباشه ویزاتون رو میدن)
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.