اگر که هنوز I-20 رو نگرفتین به نوعی پذیرش تون هنوز قطعی نیست. اونها به شما پذیرش اولیه دادن و گفتن بقیه مدارک رو بفرستین تا I-20 صادر بشه و اینطور که از صحبت های شما برمیاد شامل مدرک تمکن مالی (BS) ، تکمیل فرم تایید پذیرش و یک سری مدارکی میشه که ازتون می خوان مثل ترجمه اصل مدارک لیسانس و فوق و شاید هم چیزهای دیگه ای که در ایمیل اشاره شده و من و دیگران ازشون اطلاعی نداریم.
تا جایی که من اطلاع دارم، تا زمانی که I-20 صادر نشده باشه دانشگاه تعهد خیلی زیادی نسبت به پذیرش شما نداره و به نظرم در این مرحله اگر شما بگین که می خواهید دیفر کنید ممکنه موافقت نکنند. ولی وقتی I-20 رو بگیرید طبق قوانین اون دانشگاه یک روال مشخص تری داره و بسته به قوانین هر دانشگاه شما معمولن می تونید یک یا دو بار پذیرش تون رو عقب بیاندازید.
باز تصمیم خودتون هست ولی اگر واقعن تامین هزینه تحصیل مثل خیلی های دیگه براتون سخت هست شاید بهتر باشه از همین ابتدای کار بیشتر روی گزینه هایی وقت بگذارید که بهتون کمک هزینه هم میدن. اون 300 دلار رو برخی از دانشگاه ها حدود 1 ماه مونده به شروع تحصیل و برای اطمینان از اینکه شما به حتم ثبت نام خواهید کرد به صورت بیعانه می خوان منتهی این مبلغ رو معمولن در آخرین مرحله می گیرن و نه قبل از صدور ویزا. به همین دلیل به نظرم تا زمانی که ویزاتون رو نگرفتین پولی به دانشگاه ندین چون معلوم نیست اصلن بتونید ویزا بگیرید.
تا جایی که من اطلاع دارم، تا زمانی که I-20 صادر نشده باشه دانشگاه تعهد خیلی زیادی نسبت به پذیرش شما نداره و به نظرم در این مرحله اگر شما بگین که می خواهید دیفر کنید ممکنه موافقت نکنند. ولی وقتی I-20 رو بگیرید طبق قوانین اون دانشگاه یک روال مشخص تری داره و بسته به قوانین هر دانشگاه شما معمولن می تونید یک یا دو بار پذیرش تون رو عقب بیاندازید.
باز تصمیم خودتون هست ولی اگر واقعن تامین هزینه تحصیل مثل خیلی های دیگه براتون سخت هست شاید بهتر باشه از همین ابتدای کار بیشتر روی گزینه هایی وقت بگذارید که بهتون کمک هزینه هم میدن. اون 300 دلار رو برخی از دانشگاه ها حدود 1 ماه مونده به شروع تحصیل و برای اطمینان از اینکه شما به حتم ثبت نام خواهید کرد به صورت بیعانه می خوان منتهی این مبلغ رو معمولن در آخرین مرحله می گیرن و نه قبل از صدور ویزا. به همین دلیل به نظرم تا زمانی که ویزاتون رو نگرفتین پولی به دانشگاه ندین چون معلوم نیست اصلن بتونید ویزا بگیرید.
من صرفا نظر شخصی خودم رو که اگر جای شما بودم انجام میدادم گفتم و لزومن بهترین تصمیم نیست. شما با توجه به شرایط خودتون باید ببینید چه تصمیمی بهتر هست.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -