(15-04-2014, 01:02 PM)'mojtaba16' نوشته: ببخشید میشه راهنمای کنید که کتابThe Official Guide to the New TOEFL رو برای رایتینگ چطور باید خوند ؟
دوست عزیز اگر منظورتون خود کتاب official guide ETS هست و خودتون هم میفرمایید قسمت رایتینگ پس رایتینگ رو نمیشه خوند بلکه باید تمرین کرد تمرین نوشتن (صد البته خوندن مطالب مختلف در قسمت READING خیلی میتونه به افزایش دایره لغت و بهبود ناخوداگاه گرامر و همچنین افزایش ایده کمک بکنه واسه رایتینگ)
این کتابی که شما گفتین زیاد نمیتونه مفید باشه و واسه تمرین خوب هستش.
شما باید ابتدا بدونید که چطور باید بنویسید تا نمره بیارید. پیشنهاد میکنم حتما اینجا رو بخونید و ببینید دوستان که نمره بالا گرفتن تو رایتینگ چه کارهایی کردن.
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...iBT?page=2
بعدش واسه قسمت INTEGRATED بعد کتابهای ساده LONGMAN من کتاب و یا نرم افزار بارونز که ساده هستش و صد در صد MASTERING SKILL رو پیشنهاد میکنم( قسمت INTEGRATEDش عین امتحان اصلی هست)
در نهایت TPO ها که عین امتحان هست و اونا رو 2 ماه مونده کار کنید حتما و حتما!
پس واسه رایتینگ بهتره سری به اون لینک بزنید.رایتینگ فقط با رعایت ساختار و تمرین بهتر میشه.
پ.ن: یه نکته مهم یادم رفت اونم NOTEFULL هستش که بسیار مهم هستش. ویدیو هاش رو از اینترنت دانلود کنید و بگاه کنید خیلی مفیده ساختار رو یاد میده.
اینجا , اینجا.
بااحترام
این کتابی که شما گفتین زیاد نمیتونه مفید باشه و واسه تمرین خوب هستش.
شما باید ابتدا بدونید که چطور باید بنویسید تا نمره بیارید. پیشنهاد میکنم حتما اینجا رو بخونید و ببینید دوستان که نمره بالا گرفتن تو رایتینگ چه کارهایی کردن.
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...iBT?page=2
بعدش واسه قسمت INTEGRATED بعد کتابهای ساده LONGMAN من کتاب و یا نرم افزار بارونز که ساده هستش و صد در صد MASTERING SKILL رو پیشنهاد میکنم( قسمت INTEGRATEDش عین امتحان اصلی هست)
در نهایت TPO ها که عین امتحان هست و اونا رو 2 ماه مونده کار کنید حتما و حتما!
پس واسه رایتینگ بهتره سری به اون لینک بزنید.رایتینگ فقط با رعایت ساختار و تمرین بهتر میشه.
پ.ن: یه نکته مهم یادم رفت اونم NOTEFULL هستش که بسیار مهم هستش. ویدیو هاش رو از اینترنت دانلود کنید و بگاه کنید خیلی مفیده ساختار رو یاد میده.
اینجا , اینجا.
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.