(15-04-2014, 01:46 PM)'Charming' نوشته:برای تکمیل صحبت های احمد جان این نکته رو بگم که من جزییات و قوانین اکثر دانشگاههای امریکا و کانادا رو که خوندم نوشتن اصلا رابطه نمیتونه کمکی برای شما بکنه (نمیدونم شاید این رو علنا گذاشتن توی سایت تا بحثی پیش نیاد ولی مطمین هستم که رزومه بیشتر از رابطه نقش بازی میکنه)
نمیدونم منظورتون از توصیه چیه؟!اگه استاد رزومه شما رو در ایمیل بپسنده باهاتون احیانا مصاحبه SKYPE میذاره و میبینه شرایطتون رو خودش بخواد برتون میداره.
البته خوب واسه یافتن جواب بعضی سوالات میتونه موثر باشه ولی تجربه خود من میگه شما اگر هموطنی یا دوستی تو اون دانشگاه پیدا کنید خیلی بهتون میتونه کمک کنه.
مثلا یه دوست خوب پیدا کرده بودم دانشگاه رفته بود استادی رو که دانشجوی خالی داره و میتونه فاند بده رو برام معرفی کرده بود که اصلا من نمیدونستم و اون استاد تازه اومده اون دانشگاه!
بااحترام
ممنون، راستش منظور منم دقیقا همون تحویل دستی رزومه و صحبت مستقیم بود نه رابطه!آخه یک دانشجو که نمیتونه پارتی بشه ولی میتونه کار دوستش رو از این حیث که : 1- اونجاست و زبانش بهتره و میتونه مستقیم درباره فاند و رزومه دوستش بحرفه،چون استاد بهش جواب میده چند دقیقه؛ولی ایمیل های زیادی دیده هم شاید نشن.
2- از امکانات و بورسها و ... خبر داره و میتونه راهنمایی خوبی بکنه تا از صرف هزینه سنگین اپلای بیهوده، خستگی ابتدای ورود و ... جلوگیری کنه
2- از امکانات و بورسها و ... خبر داره و میتونه راهنمایی خوبی بکنه تا از صرف هزینه سنگین اپلای بیهوده، خستگی ابتدای ورود و ... جلوگیری کنه
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم