(15-04-2014, 11:32 AM)'rud' نوشته: سلام، من از یه دانشگاه تو آمریکا حدود 10-12 روز پیش پذیرش گرفتم، و اونا چند تا فرم Admission Documents; Confirmation Reply Form; Financial Certification Form رو برام تو همون ایمیل اول فرستادند.1- حالا اگه من بخوام Defer کنم برای ترم بهار باید چی کار کنم. فقط یه ایمیل خشک و خالی باید بزنم؟ بینم اونا چی می گن. آخه من در به در دارم دنبال اون 42000$ ی می گردم (BS) که باید بخوابونم تو حساب و هنوز نتونستم کاری کنم.
2- اصل مدارک لیسانس و فوق رو کی باید بفرستم
3- می تونم برای ویزا اقدام کنم بعد اونا I-20 بفرستند بعد من بهشون بگم می خوام دیفر کنم؟ اینطوری برای visa تا آخر ماه آذر یا وسطای دی که دیگه باید برم مشکلی پیش نمی آد.
3- به چیزی هم به نام 300$=deposit tuition هستش که من نمیدونم اینو تو فرم ها برای چی می خواد.
سلام
دوستان گفتني ها رو گفتند. شما بايد ابتدا از دانشگاه بپرسيد كه ديفر براي دكتري دارند يا خير. اگر پاسخ مثبت بود برگه ايي كه به شما تبريك گفته قبوليتون رو احتمالا داخلش نوشته كه بايد امضا شه و تا فلان تاريخ به دانشگاه ايميل شه. اون رو امضا كنيد اسكن كنيد بفرستيد. بعد از كردينيتور بخواهيد ( با ايميل) كه ترم شما رو به مدتي كه لازم داريد ديفر كنند. مثلا 2 ترم 1 ترم و نهايتا 1 سال.
معمولا به صرفه تره كه قبل دريافت I-20 ديفر كنيد. اگر دانشگاه تا 1 سال ديفر رو قبول داره و شما مثلا يك ترم ديفر كرديد و باز كارتون درست نشد ميتونيد تمديد كنيد. تا جاييكه 1 سال پر شه. شما ديفر كنيد نمره زبانتون رو افزايش بديد و بعد كه تصميمتون قطعي شد درخواست I-20 بديد و كارهاي ويزا و ...
شادزي
دوستان گفتني ها رو گفتند. شما بايد ابتدا از دانشگاه بپرسيد كه ديفر براي دكتري دارند يا خير. اگر پاسخ مثبت بود برگه ايي كه به شما تبريك گفته قبوليتون رو احتمالا داخلش نوشته كه بايد امضا شه و تا فلان تاريخ به دانشگاه ايميل شه. اون رو امضا كنيد اسكن كنيد بفرستيد. بعد از كردينيتور بخواهيد ( با ايميل) كه ترم شما رو به مدتي كه لازم داريد ديفر كنند. مثلا 2 ترم 1 ترم و نهايتا 1 سال.
معمولا به صرفه تره كه قبل دريافت I-20 ديفر كنيد. اگر دانشگاه تا 1 سال ديفر رو قبول داره و شما مثلا يك ترم ديفر كرديد و باز كارتون درست نشد ميتونيد تمديد كنيد. تا جاييكه 1 سال پر شه. شما ديفر كنيد نمره زبانتون رو افزايش بديد و بعد كه تصميمتون قطعي شد درخواست I-20 بديد و كارهاي ويزا و ...
شادزي
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull