راستش اگه بخواین پایه ای و اصولی تلفظ رو یاد بگیرین(هر چند به قول MIKE گرامی هیچ وقت خود نیتیو نخواهید شد) من کتاب زیر رو همراه با فایلهای صوتیش پیشنهاد میکنم. خودم البته نخوندم کامل ولی فکر میکنم این کتاب بتونه تلفظ دقیق انگلیسی اونم از نوع آمریکایی رو بهتون یاد بده یا حداقل یه پیش زمینه ای ایجاد کنه اگر وقت کامل ندارین واسه خوندن ( که معمولا اینطوریه!)
راستش امضاتون رو دیدم یه نکته یادم اومد !! تا فرد در فضا قرار نگیره و با افراد اون کشور گپ و گفت نداشته باشه نمیتونه بیشتر هم انتظار پیشرفت لهجه و سخنوری رو داشته باشه.
همچنین ایرادات فرد هم برطرف نمیشه آنچنان.
بااحترام
Improve Your American English Accent (ebook+3 audio CD's)
میتونین دانلود کنید و استفاده کنین...میتونین فقط PDF ش رو یه نگاهی بندازید ولی اگر وقت دارید به فایلهای صوتیش هم گوش بدید...راستش امضاتون رو دیدم یه نکته یادم اومد !! تا فرد در فضا قرار نگیره و با افراد اون کشور گپ و گفت نداشته باشه نمیتونه بیشتر هم انتظار پیشرفت لهجه و سخنوری رو داشته باشه.
همچنین ایرادات فرد هم برطرف نمیشه آنچنان.
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.