IELTS - General Training Module - Macquarie University
Listening: 8.5
Reading: 7
Writing: 7
Speaking: 7.5
Overall: 7.5
روش برنامه ریزی برای مطالعه،
من مهارت زبانیم از قبل نسبتاً خوب بود و قبلاً این امتحان رو داده بودم، مضاف بر اینکه 3 ساله در کشور انگلیسی زبان هم زندگی میکنم. عمدتاً وقتم رو برای تست زنی گذاشتم و از کتابهای 9 گانه کمبریج استفاده کردم.
Listening: 8.5
Reading: 7
Writing: 7
Speaking: 7.5
Overall: 7.5
روش برنامه ریزی برای مطالعه،
من مهارت زبانیم از قبل نسبتاً خوب بود و قبلاً این امتحان رو داده بودم، مضاف بر اینکه 3 ساله در کشور انگلیسی زبان هم زندگی میکنم. عمدتاً وقتم رو برای تست زنی گذاشتم و از کتابهای 9 گانه کمبریج استفاده کردم.
- برای تمرین بخش لیسنینگ در منزل، صدا رو روی دور تند (1.2x) گوش میدادم و تست میزدم که گوشم به دور تند عادت کنه و جلسه امتحان براحتی از عهده لیسنینگ بربیام.
- بخش ریدینگ آزمون جنرال، کمی بدقلق هست، چون با 2 یا 3 جواب غلط، نمره 8 میگیرید و با 4 جواب غلط نمره 7.5 و با 5 یا 6 جواب غلط نمره 7 میگیرید. بنابراین خیلی مهم هست که دقت کنیم جوابها رو با دقت بزنیم. همیشه از آخرین ریدینگ که سخت ترین قسمت هست شروع میکردم و حدود 30 دقیقه رو به اون اختصاص میدادم، و به عقب باز میگشتم. اکثر اوقات 5 الی 10 دقیقه زمان اضافه میاوردم.
- برای رایتینگ بیشترین زمان و انرژی رو گذاشتم، بطوری که روزی 2 انشا و 3 نامه مینوشتم. سعی میکردم عبارات متداول که پاراگرافها و جملات رو به هم لینک میکنه رو جایی جمع آوری ئ تمرین کنم و اونها رو بیشتر بکار میبردم. همچنین از دامنه لغات زیادی بهره میبردم.
- برای اسپیکینگ، متاسفانه زیاد وقت نذاشتم و هفته آخر کمی تمرین کردم و همین باعث شد یکبار امتحان آیلتس بدم و این قسمت رو 6.5 بگیرم. عمده ضعف من روی قسمت دوم بود و اینکه خلاقیت در پرداختن به یک متن ساختگی رو نداشتم. ولی با کمک یکی از دوستانم یاد گرفتم چطور یک سخنرانی 2 دقیقه ای با داستان ساختگی بدهم.