18-04-2014, 11:11 AM
(18-04-2014, 10:34 AM)'saman13559h' نوشته: با سلام.
من مدرک ارشدم رو هنوز آزاد نکردم و فقط مدرک موقت دارم که ترجمش هم غیر رسمی هست و مهر دادگستری نداره که همین رو برای دانشگاه فرستادم. در مراحل application دانشگاه به من ایمیل زدن و گفتن (Original Master's Degree) رو هم برامون ایمیل کن. میتونم همون مدرک موقت رو بفرستم؟ یا منظورشون ترجمه رسمی هست؟
دوست عزیز original یعنی اصلش و احتمالا از شما ترجمه رسمی خواستن. یکبار بهشون ایمیل بزنید و توضیح بدید که مدارک آزاد نشده و این رو از خود دانشگاه به طور موقت temporary گرفتم و ببینین قبول میکنن یا نه...
نمیدونم دانشگاهتون کدوم کشور هست ولی بعضی ها فقط ریزنمرات رو ترجمش رو میخوان و اندک دانشگاهها هستن که مدرک پایان تحصیلات رو هم میخوان.
اگر گفتن official و دانشگاهتون داخل پاکت انگلیسی میذاره به ازای مبلغی که فبها وگرنه باید مدارک رو آزاد کنید و یا از خیر اون دانشگاه بگذرید!
بااحترام
نمیدونم دانشگاهتون کدوم کشور هست ولی بعضی ها فقط ریزنمرات رو ترجمش رو میخوان و اندک دانشگاهها هستن که مدرک پایان تحصیلات رو هم میخوان.
اگر گفتن official و دانشگاهتون داخل پاکت انگلیسی میذاره به ازای مبلغی که فبها وگرنه باید مدارک رو آزاد کنید و یا از خیر اون دانشگاه بگذرید!
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.