19-04-2014, 09:31 PM
(19-04-2014, 06:29 PM)'Sirjan' نوشته: سلام دوستان
من مدتی برای آمادگی از منابع آیلتس استفاده کردم و خودم خوندم و لغات آکادمیک آیلتس رو حفظ کردم و کلی از تست ها و نمونه سوالات را تمرینی زدم و پیش رفتم. تقریبا در listening و reading حدود ۲۴-۲۵ تا رو البته نه در مدت زمان مجاز بلکه کمی بیشتر می زنم و ولی speaking اصلا خوب نیستم و گرامر هم برای writing معمولی هستم. حالا هم که باید gre هم امتحان بدم. ضمنا سرعت عملم هم خیلی زیاد نیست. چون انگار برای آیلتس سرعت بیشتری برای writing و reading داشته باشم. خیلی دو دل شدم که ادامه بدم و وقت بذارم برای پیگیری آیلتس و یا برم سروقت تافل که ساختارش هم به gre نزدیکتره و شاید بتونم همزمان پیش برم و بتونم نتیجه خوبی بگیرم. ضمنا تمام این اقدامات برای اخذ پذیرش از آمریکاست که باید تا ۶ ماه دیگه همه نمراتم رو آماده کنم که حداقل هایی معادل ۷ آیلتس و ۸۵ تافل و جی ار ای ۳۰۰ می خوام. ممنون میشم منو برای انتخاب تافل یا آیلتس راهنمایی کنید.
دوست عزیز میزان فشار برا اسپیکینگ تافل هم بالاست چون شما باید تو حدود یه دقیقه جواب هاتون رو جمع کنید. من در مورد سرعت رایتینگ و ردینگ آیلتس نمی دونم ولی تو تافل خیلی از بچه ها نمی رسن که همه ردینگ رو بخونن و زمان کم میارن و رایتینگ هم که خب زمان مشخصی داره که باید میزان کلماتی که استفاده می کنید از یه حد مشخصی بیشتر باشه. ساختار امتحانات تافل و GRE هم تقریبا ربط زیادی بهم ندارن و این ملاک رو برا انتخاب کنار بذارید.
مهمترین نکته ای که میتونه شمارو ترغیب به دادن تافل کنه اون معادل هایی هست که دادین. نمره 85 تافل رو گرفتن در حالت عادی آسون تر از آیلتس 7 هست. تو دانشگاه آمریکا چنین حالتی بعضیا دیده میشه. با توجه به این نکته و توضیحاتی که تو پست های قبل در مورد تفاوت های ساختاری تافل و آیلتس داده شده تصمیم بگیرین.
مهمترین نکته ای که میتونه شمارو ترغیب به دادن تافل کنه اون معادل هایی هست که دادین. نمره 85 تافل رو گرفتن در حالت عادی آسون تر از آیلتس 7 هست. تو دانشگاه آمریکا چنین حالتی بعضیا دیده میشه. با توجه به این نکته و توضیحاتی که تو پست های قبل در مورد تفاوت های ساختاری تافل و آیلتس داده شده تصمیم بگیرین.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
مولانا