(20-04-2014, 12:34 AM)'M1KE' نوشته: شهریه دانشگاه برای مقیم ها حدود 40-30 درصد دانشجوهای خارجی هست. برای نمونه هزینه های یک دانشجوی خارجی به طور سالانه حدود 30000 دلار میشه که شامل حدود 17000 تا برای دانشگاه و 13000 تا هم برای مسکن و خورد و خوراک میشه (البته بسته به نوع و سطح زندگی میتونه بیشتر از این رقم باشه). منتهی در مورد یک مقیم هزینه دانشگاه ممکنه 7000 دلار باشه و در مجموع 20000 دلار در سال خرجش بشه.
با این حال، برای دانشجویان ارشد روش مستقیم برای اقامت در نظر گرفته نشده. برای دکتراها بعد از سال دوم می تونند اقدام کنند ولی ارشدها یا باید ادامه تحصیل بدن و بعد از روش مخصوص دکتراها اقدام کنند یا هم که بعد از تحصیل ویزای کار بگیرند و از اون طریق موندگار بشن. یا هم که از روش های کارکنان ماهر اقدام کنند که ممکنه تا درست شدن کارهای اون چند سالی وقت ببره.
شما اولین کاری که به نظرم می بایست بکنید اینه که یه مقدار نمره زبان خودتون رو بهبود بدین که شانس کمک هزینه تون بیشتر بشه و گزینه های بیشتری پیش روی شما باشه. با این نمره احتمال گرفتن پذیرش هست ولی شانس کمک هزینه خیلی پایین هست مگر اینکه خودتون بتونید سالی حدود 30 هزار دلار هزینه کنید. می تونید گزینه دکترای مستقیم رو هم در نظر داشته باشید که شانس کمک هزینه اش بیشتره منتهی در اونجا هم می بایست نمره زبان تون خوب باشه (در حدود آیلتس 7 یا تافل 100) تا بتونید در رقابت با بقیه موفق باشید. همون طور که قبلن گفتم اگر رشته Computer Science رو هم در نظر بگیرید دانشگاه های خیلی بیشتری اون رو دارند. گزینه درخواست برای اقامت از بیرون هم که چندین سال ممکنه زمان ببره به هر حال مطرح هست.
این لینک و چقدر تایید می کنید :
مبالغ و عرض کردم
مبالغ و عرض کردم
ویرایش توسط MaMi به دلیل حذف لینک تجاری