دو نکته هست یکی اینکه هزینه های رشته های مختلف گاهی متفاوت هست. دوم هم اینکه دانشگاه ها یک هزینه برای دانشجویان خارجی دارند و دیگری برای مقیم ها/شهروندان کانادا که کمتر هست. برخی دانشگاه های آمریکا و کانادا هزینه های کمتری رو از مقیم های همون ایالت در مقایسه با مقیمان بقیه ایالت ها می گیرند.
هزینه هایی که در لینک شما اومده (و البته به دلیل تجاری بودن من اون رو در نقل قول خودم حذف کردم) هزینه های تقریبی برای شهروندان یا مقیم ها هست و برای دانشجویان خارجی این ارقام میتونه بین 1.5 تا 2 برابر بیشتر باشه به همین دلیل بهتره قبل از برنامه ریزی حتما سایت دانشگاه رو نگاه کنید.
برای نمونه برای دانشگاه کنکوردیا اشاره شده 12 هزار دلار در سال. این رقم برای دانشجویان مقیم/شهروند هست. برای دانشجویان خارجی هزینه ها با در نظر گرفتن بیمه دانشجویی حدود 19 هزار دلار در سال هست. برای مقیم های خود کبک هزینه ها حدود 7 هزار دلار در سال هست (لینک).
هزینه هایی که در لینک شما اومده (و البته به دلیل تجاری بودن من اون رو در نقل قول خودم حذف کردم) هزینه های تقریبی برای شهروندان یا مقیم ها هست و برای دانشجویان خارجی این ارقام میتونه بین 1.5 تا 2 برابر بیشتر باشه به همین دلیل بهتره قبل از برنامه ریزی حتما سایت دانشگاه رو نگاه کنید.
برای نمونه برای دانشگاه کنکوردیا اشاره شده 12 هزار دلار در سال. این رقم برای دانشجویان مقیم/شهروند هست. برای دانشجویان خارجی هزینه ها با در نظر گرفتن بیمه دانشجویی حدود 19 هزار دلار در سال هست. برای مقیم های خود کبک هزینه ها حدود 7 هزار دلار در سال هست (لینک).
(20-04-2014, 03:26 PM)'alchemist491' نوشته:این لینک و چقدر تایید می کنید :
مبالغ و عرض کردم
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -