21-04-2014, 05:41 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 21-04-2014, 08:32 PM توسط ForeverBlue.)
(21-04-2014, 04:18 PM)'moallemzadeh' نوشته: سلام.بنده تبعه کشورافغانستان مقیم ایران و دارای اقامت معتبر هستم مشکلی برای خروج و ورود به ایران ندارم برادرم با خانوادش مقیم هلندوتابعیت آنجارا دارند.دختر برادرم که مشغول طبابت دربیمارستان هست دعوت نامه ای برایم فرستاده اینکه بنده از کجاوچطوری برای گرفتن ویزای فامیلی اقدام کنم اونم بصورت یکبار یعنی رفت وبرگشت نفهمیدم. سفارتم تماس گرفتم همش روپیام گیربود چیزی دستگیرم نشد.آیاگرفتن ویزااتباع خارجی از ایران مستلزم قانون خاصی هست ؟منتظر راهنمایی شما هستم.تشکر
درود بر شما و خوش آمدید به این انجمن
چیزی که من متوجه شدم این است که شما درخواست دارید ویزای ملاقات با اقوام و خویشاوندان دریافت کنید.
در این خصوص باید برادرزاده شما برای شما یک دعوتنامه بفرستد و شما به همراه سایر مدارک آن را به سفارت هلند ارائه دهید.
ابتدا این تاپیک را کامل بخوانید: فرم ویزای شنگن - راهنمایی برای پر کردن فرم ویزای شینگن و سایر موارد
سپس همانطور که دوست عزیزمان گفتند سایت سفارت هلند را ببینید.
چیزی که من متوجه شدم این است که شما درخواست دارید ویزای ملاقات با اقوام و خویشاوندان دریافت کنید.
در این خصوص باید برادرزاده شما برای شما یک دعوتنامه بفرستد و شما به همراه سایر مدارک آن را به سفارت هلند ارائه دهید.
ابتدا این تاپیک را کامل بخوانید: فرم ویزای شنگن - راهنمایی برای پر کردن فرم ویزای شینگن و سایر موارد
سپس همانطور که دوست عزیزمان گفتند سایت سفارت هلند را ببینید.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ