(22-04-2014, 02:24 PM)'Dr.Roya' نوشته: ممنون رضا!
مقصدم داکوتای جنوبیه،شهر بروکینگز.
آشنا هم دارم اونجا.
رشتم برق-الکترونیکه و با فرض اینکه تموم نرم افزارهایی که فکر می کنم لازمم می شه رو بخوام از ایران ببرم(ایرونی بازی ) ، به نظرتون برای لپ تاپ و سل فون (مسلما اسمارت)چقدر در نظر بگیرم به دلار؟
دنبال ظاهر قضیه هم نیستم ، فقط می خوام به دردم بخوره و کارم راه بیفته.
خب با این شرایط اینجا خریدن که بهتره، در مورد لپتاپ خب قیمتها نزدیک به ایرانه، شاید کمی بهتر، دیگه خیلی بستگی داره چطور لپتاپی بخواین بگیرین، ولی حدود 500 دلار گزینه متوسط تا خوبی میشه گرفت. موارد خاص رو بذاریم کنار، از 250 دلار تا 1500 دلار انتخاب دارین برای خرید. در مورد گوشی، یکم قضیه پیچیدهتره، اگه استفاده ماهیانهتون بیشتر از حدود 400-300 دقیقه صحبت و 200-300 مگ اینترنت بیشتر باشه، احتمالاً بیارزه که قراردادهای دو ساله بگیرین، و اون موقع، ماهیانه 60-70 دلار هزینه باید بدین، ولی گوشی تقریباً مجانی میشه، جز اینکه بخواین گوشی خیلی خوبی بگیرین، که اونوقت بین 50 تا 200 دلار باید برای گوشی هم بدین. ولی اگه استفادهتون کمتره، طرحهای پیشپرداخت ماهیانه 40-30 دلاری یا حتی کمتر، بسته به استفاده، احتمالاً کارتون رو راه بندازه، و اونوقت باید گوشی رو خودتون بگیرین، که باز از حدود 100 دلار اسمارتفون هست تا 700 دلار. من خودم اولین گوشی که گرفتم، چون میخواستم صرفهجویی کنم تو هزینهها یه گوشی حدود 100 دلار گرفتم و تا مدتی که داشتمش هم کارم رو راه میانداخت.
موفق باشین.
موفق باشین.