22-04-2014, 09:56 PM
من نکته ای رو اضافه کنم، نرم افزارهایی رو که شما برای پروژتون نیاز دارید، دانشگاه/استاد در اختیار شما خواهد گذاشت، یعنی اینجوری نیست که شما خودتون مجبور باشید، مثلا 500 دلار برای License نرم افزار پرداخت کنید (تجربه شخصی من) بنابراین بنظر من نیازی به حمل! نرم افزارها از ایران نیست. از طرفی معمولا کامپیوترهایی که برای کار با این نرم افزارها در اختیار شما قرار داده میشه (یعنی کامپیوترهای موجود در آزمایشگاه/دفتر) کامپیوترهای به روزی هستند، در نتیجه اگر فقط کامپیوتر رو برای مصارف معمول مثل گوش دادن به موسیقی، دیدن فیلم (اگه وقت بشه!
)، صحبت با دوستان و ... نیاز دارید، میتونید با هزینه کمتری، لب تاپ مناسبی پیدا کنید.
در مورد موبایل هم، من خودم وقتی اومدم، با موبایل های اعتباری 25 دلاری شروع کردم ولی بعد از مدتی به Plan دوستانی که اینجا بودند، Join شدم، الان هم ماهیانه همون 25 دلار رو میدم ولی دقیقه و اس ام اس نامحدود داریم، بعلاوه هر نفر 1 گیگابایت دیتا. منظور اینکه برای شروع میتونید با طرح اعتباری شروع کنید و بعد از مدتی که با ایرانی ها دانشگاهتون آشنا شدید، در صورتی که در Plan شون جای خالی داشتند، به اونها Join بشید.
![Big Grin Big Grin](https://www.academiacafe.com/pf/images/smilies/biggrin.gif)
در مورد موبایل هم، من خودم وقتی اومدم، با موبایل های اعتباری 25 دلاری شروع کردم ولی بعد از مدتی به Plan دوستانی که اینجا بودند، Join شدم، الان هم ماهیانه همون 25 دلار رو میدم ولی دقیقه و اس ام اس نامحدود داریم، بعلاوه هر نفر 1 گیگابایت دیتا. منظور اینکه برای شروع میتونید با طرح اعتباری شروع کنید و بعد از مدتی که با ایرانی ها دانشگاهتون آشنا شدید، در صورتی که در Plan شون جای خالی داشتند، به اونها Join بشید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.