23-04-2014, 10:53 AM
(22-04-2014, 12:15 PM)'ahmadpashaei' نوشته:به این سایت خوش اومدین
راستش شما رشته خوتون و دانشگاه لیسانس رو نگفتین که خیلی مهمه. یکمی تاپیکها و پستهای دیگه رو بخونید خوتون اطلاعات خوبی دستتون میاد. اما کلا با این معدل لیسانس کمی کارتون برای سخت میشه ولی بازم به باید استاد پیدا کنید.مقاله زیاد دارید که برای استرالیا میتونه قابل توجه تر باشه(برای همه جا هست ولی اونجا بیشتر). حالا برای آمریکا باید gre هم داشته باشید و بر حسب رشته شاید امتحان دیگه ای نیاز باشه بدین.پس اول رشته تحصیلی رو بگید! ضمناهم نمره زبان خوبی دارید و هم معدل ارشدتون خیلی خوبه و این معیار بسیار مهمیه برای پذیرش و فاند(با توجه به مقالات خیلی وضعتون خوبه)
ممنونم از پاسخگویی تون. جهت معدل من به این دلیل بوده که اولا دانشگاه لیسانسم پیام نور بوده و معدل های پیام نوری ها زیاد بالا نیست. و ضمن اینکه من اون موقع مجرد بودم و قدر درس را زیاد نمی دونستم. ولی موقع ارشد چون خیلی درس خوندم تا دانشگاه خوب قبول بشم جو علامه و علاقه ام به درس باعث شد که درست و حسابی درس بخونم.
رشته منم روانشناسی تربیتی بوده.اما می خوام برای دکتری آموزش کودکان یا همون Pre school education یا چیزی شبیه به این بخونم.
بازم ممنونم از پاسخگویی تون
رشته منم روانشناسی تربیتی بوده.اما می خوام برای دکتری آموزش کودکان یا همون Pre school education یا چیزی شبیه به این بخونم.
بازم ممنونم از پاسخگویی تون