23-04-2014, 09:59 PM
(23-04-2014, 12:59 AM)'micro' نوشته: سلام .
من فارغ التحصیل نرم افزار از دانشگاه غیر انتفاعی علم و هنر یزدم با معدل 13.26 .البته تنها دوره ای که درس نخوندم 4 سال کارشناسیم بود الان دوباره تلاشم رو زیاد کردم.مهر 93،ترم اول ارشد آی تی هستم .قصد دارم بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی ،دکترای آی تی تو یه کشور اروپایی درس بخونم. از الان میخوام با برنامه پیش برم که با بالا بردن معدل ارشد جبران معدل کارشناسی رو کنم.ایشالا تو این مدت واسه مقاله هم تلاش میکنم و هم زبان(البته زبانم خیلی خوبه) و هم پس انداز پول.خیلی مهمه برام کشوری که میرم هزینه زندگی مقرون به صرفه باشه و دانشگاهش خیلی خوب باشه و بورسیه شم و کار دانشجویی هم بتونم انجام بدم.با توجه به شرایطم میخواستم بدونم
1.کدوم کشور و کدوم دانشگاه روپیشنهاد میکنید که یه ذهنیتی داشته باشم از الان راجبش؟
2.و اینکه دقیقا از چه زمانی اقدام کنم واسه انجام کارای تافل/آیلتس و اپلای و ... . که نه دیر باشه،نه زود؟
3.اگه میشه هزینه ای که باید از اول تا زمانی که با شرایط کنار میام رو هم حدودی بگید که از الان به فکر باشم؟
ممنون
شانس بورس گرفتن در اروپا یا از طریق استاده یا از طریق موقعیت خالی.
بنابراین باید اینطوری بگردی ضمن اینکه شما باید ببینی نمره زبان و مقالات و رزومه بالایی دارید در حین اقدام یا خیر.
1- کشورهای اسکاندیناوی و المان و فرانسه از جمله کشورهای مناسب برای زندگی و تحصیل و کار بعد از تحصیل هستن.
2- نمیدونم
3- اگر بورس نگیری که خیلی به صرفه نیست. باید دنبال کشورهایی بگریدی که تحصیل رایگان دارن و تنها هزینه زندگی رو پرداخت کنی.
بنابراین باید اینطوری بگردی ضمن اینکه شما باید ببینی نمره زبان و مقالات و رزومه بالایی دارید در حین اقدام یا خیر.
1- کشورهای اسکاندیناوی و المان و فرانسه از جمله کشورهای مناسب برای زندگی و تحصیل و کار بعد از تحصیل هستن.
2- نمیدونم
3- اگر بورس نگیری که خیلی به صرفه نیست. باید دنبال کشورهایی بگریدی که تحصیل رایگان دارن و تنها هزینه زندگی رو پرداخت کنی.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public