بگردین در دانشگاه هایی که رتبه اونها حول و حوش 500 هست دانشگاه هایی رو پیدا کنید که حداقل معدل کارشناسی 14 یا حدود 15 خواسته باشند. بسته به وقت و هزینه ای که می خواهید بگذارید بازه رو یک مقدار وسیع تر انتخاب کنید که دست تون بازتر باشه (برای نمونه بین 300 تا 700) ولی به نظرم بیشتر همون اطراف 500 متمرکز باشید. با توجه به اینکه معدل ارشدتون خوب بوده و تعداد مقاله هاتون هم خوبه احتمال اینکه پذیرش همراه با فاند بهتون بدن زیاد هست. فقط سعی کنید در آزمون زبان نزدیک با 100 و در GRE هم اگر نیاز بود دست کم 310 بگیرید که شانس تون بیشتر باشه.
تا جایی که من اطلاع دارم مشکلی نداره. همه مدارکی که توسط وزارت علوم و بعد از اون دادگستری و امورخارجه (ترجمه رسمی شون) تایید شده باشند می تونند برای دانشگاه های آمریکا تشکیل پرونده بدن. پیشنهاد می کنم تاپیک های انجمن راهنمای گرفتن پذیرش و همین طور جزوه سایت آکادمیاکافه رو مطالعه کنید.
(23-04-2014, 06:56 PM)'bahiman' نوشته: با سلام
شانس گرفتن پذیرشم چقدره؟ مشکلم اینه که معدلم پایینه
کاردانی 13.50
کارشناسی 14.50
ارشد دانشگاه علوم پزشکی تهران 17.50
تعداد مقاله ISI :4
مدرک زبانمو هنوز نگرفتم
هردانشگاهی از امریکا باشه مهم نیست فقط میخام برم
تا جایی که من اطلاع دارم مشکلی نداره. همه مدارکی که توسط وزارت علوم و بعد از اون دادگستری و امورخارجه (ترجمه رسمی شون) تایید شده باشند می تونند برای دانشگاه های آمریکا تشکیل پرونده بدن. پیشنهاد می کنم تاپیک های انجمن راهنمای گرفتن پذیرش و همین طور جزوه سایت آکادمیاکافه رو مطالعه کنید.
(24-04-2014, 02:24 AM)'mahsan' نوشته: سلام میخواستم بدونم مدرک دانشگاه آزاد چقدر برای دانشگاه های آمریکا معتبره.؟ برای پذیرش مشکلی ایجاد نمیشه که دانشگاه قبلیمون دانشگاه آزاد بوده باشه ؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -