24-04-2014, 06:18 PM
سلام
یک مقداری فاصله تحصیلی و سن بالا است که یکم تاثیر منفی می گذاره مقاله هم نداری و احتمالا معدل کارشناسی هم پایین باشه که در مجموع شانست کم می کنه و بنظر من ارزش نداره برای دکترای شیمی با هزینه شخصی اقدام کنی چون کار پیدا کردن با مدرک شیمی سخت بعد از فارغ التحصیلی و دانشکده های شیمی پول زیاد دارند و اگر کسی بخواهند هزینش می پردازند. آمریکا شانس بیشتر ولی خوب جی ار ای می خواهد که با شرایط شما سخته نمره خوب گرفتن. در مورد انگلیس واقعیتش فاند به خارجی ها دادن شرایط سختی داره بخاطر همین از همه مشکل تر. ولی اگر نمره خوبی داشته تو ایلتس کانادا می تونید جایی پیدا کنید.
یک مقداری فاصله تحصیلی و سن بالا است که یکم تاثیر منفی می گذاره مقاله هم نداری و احتمالا معدل کارشناسی هم پایین باشه که در مجموع شانست کم می کنه و بنظر من ارزش نداره برای دکترای شیمی با هزینه شخصی اقدام کنی چون کار پیدا کردن با مدرک شیمی سخت بعد از فارغ التحصیلی و دانشکده های شیمی پول زیاد دارند و اگر کسی بخواهند هزینش می پردازند. آمریکا شانس بیشتر ولی خوب جی ار ای می خواهد که با شرایط شما سخته نمره خوب گرفتن. در مورد انگلیس واقعیتش فاند به خارجی ها دادن شرایط سختی داره بخاطر همین از همه مشکل تر. ولی اگر نمره خوبی داشته تو ایلتس کانادا می تونید جایی پیدا کنید.
(24-04-2014, 02:07 PM)'babak poya' نوشته: با سلام
من لیسانس شیمی کاربردی از دانشگاه آزاد و فوق لیسانش شیمی آلی از دانشگاه تربیت مدرس با معدل 16.45 دارم. حدود 10 سال از زمان فارغ التحصیلی من می گذره و 38 سال سن دارم و متاهل هستم و یک فرزند دارم. حدود 7 سال سابق کارهای مطالعاتی و تحقیقاتی با سابقه بیمه در یک جای معتبر دولتی دارم. مقاله ISI ندارم ولی کنفرانس داخلی مقاله داشته ام و عضو تیم علمی در تهیه چندین گزارش علمی و عضو تیم فنی تدوین 15 استاندارد ملی بوده ام. همچنین به مدت چند سال دبیر یک کمیته علمی بودم و سوابق اجرایی هم دارم. مدرک IELTS 6.5 هم دارم. می خواستم برای مقطع دکتری ادامه تحصیل بدهم ترجیحا نیوزلند ،استرالیا، کانادا یا انگلستان، می خواستم سوال کنم که چقدر شانس برای پذیرش همراه با فاند یا کمک هزینه تحصیلی دارم و اگر بخواهم با هزینه شخصی خودم اقدام کنم کدام کشور بهتر است لطفا مرا راهنمایی نمائید
با تشکر فراوان