24-04-2014, 07:35 PM
(21-04-2014, 11:39 PM)'Charming' نوشته:سلام
نگفتین سراسری هستین یا آزاد و روزانه یا شبانه؟! و ایا مدارک لیسانس رو هم آزاد نکردین؟!
بله ددلاینها تقریبا از اواخر تیر واسه امریکا شروع میشه تا مهر هم من دیدم. کانادا کمی زودتر. استرالیا هم ترم اصلیش بهار هستش.
جواب این سوالت شدیدا به دانشگاه مقصد بستگی داره(یعنی باید سایت دانشگاه مورد نظر رو نگاه کنین). در ضمن بستگی به دانشگاهی که الان درس میخونین هم داره. بعضی ها اصلا تو باغ نیستن یا نمیخوان باشن. بعضی از دانشگاهها هم همکاری میکنن اندکی البته!
1- اکثر دانشگاهها فقط ریزنمره رو میخوان ولی هستن دانشگاههایی که حتی گواهی پایان تحصیلات رو در صورت نداشتن دانشنامه میخوان). یعنی از دانشگاه نامه بگیر که درست تموم شده.
2- غیر رسمی یعنی میتونه داخل پاکت دانشگاه هم نباشه. یعنی UNOFFICIAL. اگه اپلودی باشه که کارتون خیلی راحت تر هستش. یه نکته بگم ببینید اگر دانشگاهتون ریزنمره انگلیسی نمیده و نمینویسه روی پاکت که مثلا UNOFFICIAL هستش ناچارید مدارک رو ترجمه کنید. دارالترجمه ها هم ریزنمرات غیر رسمی رو ترجمه نمیکنن. قانونی نیست. مهر justice نمیخوره. باید تایید وزارت علوم باشه. اینا همش قانونه حالا من نمیدونم دارالترجمه ای پیدا بشه که این کار رو بکنه که خیلی بعیده.(یعنی ترجمه هم بکنن مهر رسمی نمیزنن)
متاسفانه در این موارد حداقل باید ریزنمرات رو آزاد کنید اگر عجله دارید و بدید تایید و ترجمه(در هر حال در نهایت خواهند خواست همه اینا رو در دانشگاه مقصد)
3- راجع به هزینه ها به اینجا و اینجا برید. به صورت ترمی حساب میکنن. تازه شنیدم مهر هم گرون شده یعنی 4 برابر. در سایت های معتبر دارالترجمه هم نرخها اومده.
4- ازاد کردن مدارک غیر رسمی مفهومی نداره! بسته به خودتون داره. به من میگفتن تو دانشگاه سراسری نمیشه کمتر از 6 ماه دانشنامه رو ازاد کرد من با زور 1.5 ماهه ازاد کردم.خیلی بستگی به همکاری دانشگاهتون داره.
ریز نمره همون آن ازاد میشه منتهی تایید وزارت علوم طول میکشه خیلی زود باشه یک هفته و ترجمه دو روز.
فکر کنم جزوه رو اینجا اوردم!!. اونجا رو هم ببینید.
بااحترام
سلام و ممنون از توضیحاتتون فقط من باز متوجه نشدم شرمنده!!ببینید اینکه غیر رسمی داخل پاکت دانشگاه گذاشته نمیشه درست!منتها فرایند قبلش چیه؟منظورم اینه که برا نسخه های چه رسمی و چه غیر رسمی یک پروسه ی یکسان طی میشه با این تفاوت که در نهایت، رسمی داخل پاکت دانشگاهه و غیر رسمی نه(که البته به نظر منطقی نمیاد!!)؟و دیگه اینکه(شاید این سوال با توجه به سوال قبلم اضافی باشه) این مدرک موقتی که از لیسانس دارم، ترجمه ی همین میشه نسخه ی غیر رسمی؟؟البته این سوالو قبلا پرسیدم اما چون جوابی نگرفتم دوباره اینجا میپرسم.
سپاس
سپاس