25-04-2014, 10:06 AM
(18-04-2014, 11:33 PM)'M1KE' نوشته: با اجازه امیر حسین عزیز باید بگم که در مورد رشته های مدیریتی معمولن GMAT اجباری هست. این موضوع که برای رشته یا دانشگاه شما GMAT اجباری هست یا خیر رو می بایست از وبسایت خود اون دانشگاه ببینید چون قانون کلی نداره. برخی دانشگاه ها امکان جایگزینی این دو آزمون رو فراهم کردن و گفتن هر کدوم رو بفرستین مشکلی نداره. برخی هم میگن این موضوع می بایست با تایید دپارتمان باشه و قبلش باهاشون هماهنگ کنید. در هر حال نیازمندی های رشته موردنظرتون در سایت اون دانشگاه رو نگاه کنید سیاست شون در مورد این آزمون رو توضیح داده.
GMAT رو می تونید در کشورهای همسایه امتحان بدین. برای نمونه در آنکارا یک مرکز برای برگزاری این آزمون وجود داره.
نمره خوب در این دو آزمون بستگی به سطح مورد انتظار دانشگاه داره. برای دانشگاه های با رتبه زیر 100 برای نمونه نمره GRE بالای 320 و نمره GMAT بالای 650-600 نمره خوبی تلقی میشه و برای رتبه های بالاتر، نمره 310 به بالا در GRE و نمره 550 به بالا در GMAT هم نمره های به نسبت خوبی در نظر گرفته میشن.
در مورد اینکه کدوم سخت تر هست به نظر شخصی من آزمون GMAT دارای پیچیدگی های بیشتری در مقایسه با GRE هست. می تونید تاپیک GRE یا GMAT رو هم نگاه کنید.
(18-04-2014, 11:51 PM)'M1KE' نوشته: همونطور که گفتم تعریف هر دانشگاه از نمره خوب متفاوت هست. همونطور که برای یک دانشگاه ممتاز معدل بالای 16 خوب تلقی میشه و برای یک دانشگاه رتبه 300 معدل بالای 15، در مورد GMAT هم دانشگاه ها گاهی یک حداقل هایی رو تعیین می کنند ولی در کل خوب و بد بودن نمره این آزمون به رتبه اون دانشگاه ها بستگی داره. شما اگر بتونید نمره بالای 650 بگیرید که عالی هست و اگر پایین تر شد هم اشکالی نداره بفرستید. البته نگاه کنید که دانشگاه حداقل تعیین نکرده باشه.
پیشنهاد می کنم تاپیک های انجمن مربوط به آزمون GMAT رو نگاه کنید. پاسخ خیلی از سوال های مربوط به این آزمون در اونجا وجود داره.
(25-04-2014, 02:35 AM)'M1KE' نوشته: شما اگر حداقل هایی رو که در سایت دانشگاه هست برآورده کنید بعد از اون اگر در یک مهارتی خیلی قوی باشین شانس تون بیشتر هست ولی وقتی در یک مهارت کمتر از حداقل مورد انتظار دانشگاه باشید می بایست به شکلی مشروط بشین و این دوباره نیازمند این هست که در بقیه موارد قوی باشین. به نظر من شانس فرد اول که حداقل های اون دانشگاه رو برآورد کرده باشه به نسبت بیشتر از فردی هست که در یک موردی مشروط شده باشه. در هر حال، این کار امکان پذیره ولی با توجه به شرایط تحصیلی هر فرد در یک محدوده رتبه ای این کار امکان پذیر هست که در مورد شما به نظرم در رتبه های اطراف 500-300 احتمال این کار وجود داره. منتهی در نظر بگیرید که در کل فاند برای ارشد محدود هست و اگر نشد ارشد رو در ایران بخونید و برای دکترا اقدام کنید که شانس بیشتری برای گرفتن کمک هزینه داشته باشید.
فول فاند هم نشد مشکلی نیست .امکان این هست که فقط شهریه ی دانشگاه رو نپردازم مثلا در قبال ta .برای مقطع ارشد؟