26-04-2014, 09:33 PM
(26-04-2014, 08:56 PM)'reza_1st' نوشته:راستش در مورد رشته حقوق بطور مشخص اطلاعاتی ندارم و اطلاعتم بیشتر در محدوده کارهای مهندسی و اون هم بیشتر دانشگاهیه، ولی قطر برخوردش با ایرانیها خیلی بالا و پایین داره و چندان خوب نیست. الان چند ماهی هست که به ایرانیها ویزا تقریباً نمیدن، یا حتی مواردی بوده که ویزای کسی که داشته کار میکرده رو تمدید نکردن. خیلی از ایرانیهایی که قطر کار میکنن هم کسایی هستن که تابعیت یه کشور دیگه جز ایران رو هم دارن. البته خب از نظر میزان دریافتی و ... خوبه، و اگر کسی بخواد بره، بالاخره با برنامه ریزی میشه رفت، ولی یکم سخته. بنظر من، اگر ترجیح خاصی به نزدیک بودن به ایران یا دلیلی دیگهای نباشه، بهترین گزینه نیست..
راستش من خودم قطر و دوست دارم.چون فکر میکردم کشور خوبیه برا زندگی و کار.مثلا برا درآمد نسبت به کشورهای دیگه ی خاورمیانه وضعیت بهتری داره.اینو نشنیده بودم که سخت گیری می کنن به ایرانی ها.
حالا اگر براتون مقدور بود یه تحقیق بکنید ببیند برا ادامه تحصیل یا برا بازار کار رشته ی حقوق میتونم روش حساب کنم یا نه؟
چون همونجور که اطلاع دارید سال 2022 جام جهانی قرار توی قطر برگزار بشه.و من فک میکنم این خودش یه اتفاق خیلی خوب برای قطره و حجم سرمایه گذاری های خارجی رو زیاد میکنه.
بازم ممنونم
حالا اگر براتون مقدور بود یه تحقیق بکنید ببیند برا ادامه تحصیل یا برا بازار کار رشته ی حقوق میتونم روش حساب کنم یا نه؟
چون همونجور که اطلاع دارید سال 2022 جام جهانی قرار توی قطر برگزار بشه.و من فک میکنم این خودش یه اتفاق خیلی خوب برای قطره و حجم سرمایه گذاری های خارجی رو زیاد میکنه.
بازم ممنونم