27-04-2014, 03:18 PM
سلام، من به شخصه نرم افزار Anki برای حفظ کردن لغت به هر روش دیگه ای ترجیح میدم و افسوس می خورم که چرا زودتر با این نرم افزار اشنا نبودم. پارسال همین موقع من لغت های 400 برای تافل به شیوه یادداشت معنی به انگلیسی در دفترچه به همراه چند مثال جمله ای حفظ می کردم که متاسفانه بعدا وقتی مرور می کردم یا به همون لغت بر می خوردم معنی بعضی از لغاتُ فراموش کرده بودم. اما بعدا که با Anki لغت حفظ کردم نتیجه خیلی خوبی گرفتم. توصیه می کنم شما هم از همین نرم افزار استفاده کنید مخصوصا برای لغات GRE. حتی اگر مثل من خودتون کارت ها رو درست کنید و وقت گیر باشه بازم ارزش داره.
اما در مورد روش کدینگ فکر کنم حداقل یه معضل اساسی پیدا کردن کد مناسب برای هر لغت باشه که فکر نمی کنم برای همه لغت های انگلیسی جواب بده. بی خود وقتتون با این چیزها هدر ندید.
اما در مورد روش کدینگ فکر کنم حداقل یه معضل اساسی پیدا کردن کد مناسب برای هر لغت باشه که فکر نمی کنم برای همه لغت های انگلیسی جواب بده. بی خود وقتتون با این چیزها هدر ندید.
(27-04-2014, 10:13 AM)'Sirjan' نوشته: سلام دوستان
به نظرتون به خاطر سپردن لغات از طریق شیوه کدینگ (ترقی) که سرعت خیلی بالایی داره رو هم میشه برای لغات GRE استفاده کرد و واقعا کاربردی خواهد بود یا نه؟
با تشکر
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو.