(27-04-2014, 05:26 PM)'butterfly' نوشته: خیلی ممنون از پیشنهاد خوبتون و همین طور توضیحتون برای انتخاب سابجکت ایمیل. الان فهمیدم که چرا اون ایمیل رفته به اسپم چون تو سابجکتش کلمه test بود. اما در مورد اینکه ایمیل دانشگاه به جیمیل وصل کنم من متاسفانه برای اینکار مشکل دارم. من چند دقیقه پیش بنا به پیشنهاد شما اینکار امتحان کردم اما پیامی که بعد از وارد کردن رمزم میاد اینه :
Gmail couldn't identify your POP server. Please enter your POP server information below.
شما می دونید تو قسمت POP server چی باید بنویسم؟ من این مشکل برای وارد کردن ایمیل دانشگاهیم تو outlook هم داشتم و نتونستم این ایمیلم وارد کنم دقیقا به خاطر همین مشکل.
خواهش میکنم. من هم یادمه قبلا به اون مشکلی که فرموده بودید برخوردم. بعضی ها بهم میگفتن اول برم مطمئن بشم که آیا سرویس ایمیل دانشگاه از POP server استفاده میکنه یا نه و اینکه باید اطلاعاتش رو از IT دانشگاه یا دوستان دانشگاهی که قبلا این کار رو کردند بپرسم. ولی خودم یه روشی رو انجام دادم که زود جواب داد. به نظر من این مراحل رو طی کنید:
Settings > Accounts and Import > Send mail as > Add another email address you own
و ایمیل مورد نظرتون رو اضافه کنید. توجه کنید که در این صورت باید یه بار ایمیل دانشگاهیتون رو چک کنید و اگه درست یادم باشه باید اجازه دسترسی رو تایید کنید. خیلی راحته. بعد از تایید، دیگه هر موقع که دارید ایمیل میفرستید میتونید از منوی کشویی انتخاب کنید که با کدوم بفرسته. میشه از قبل هم یک کدوم رو پیش فرض انتخاب کرد.
برای ایمپورت محتویات سایر ایمیل هاتون و چک کردن اون ایمیل ها از جیمیل راههای زیر رو امتحان کنید:
Settings > Accounts and Import > Import mail and contacts
Settings > Accounts and Import > Check mail from other accounts
توجه: دانشگاه ها معمولا یک مدت بعد از فارغ التحصیلی، حساب ایمیل های قدیمی رو پاک میکنند!Settings > Accounts and Import > Check mail from other accounts