28-04-2014, 12:44 PM
(28-04-2014, 10:46 AM)'mahyarelc' نوشته: درود
رضا و Mami عزیز به سوال شما پاسخ دادن
ولی من نظرم روی خرید (بخصوص لپ تاپ) از امریکا هست
شما در اکثر فروشگاههای امریکا توانایی پس دادن خرید تا مدت زمانی رو دارید. ولی اگه از ایران بخرید بطبع همچین گزینه ای نیست
ضمنا با توجه به رشته ممکنه لپ تاپی به امکانات خاصی براتون مناسب تر باشه (من اصلا از شرایط شما اطلاع ندارم ولی بطور مثال وقتی خود من وارد دانشگاه شدم متوجه شدم لپ تاپی با کارت گرافیکی NVIDIA - و نه الزاما گرون - برای من بسیار مناسبتر خواهد بود) برای همین اگه همچین موردی پیش بیاد میتونید لپتاپ قبلی رو عوض کنید.
ضمنا در هرصورت لپ تاپ شما احتمالا باید قدرت نسبتا خوبی داشته باشه تا نرم افزارهای رشته رو بتونید باهاشون کار کنید. به طور متوسط با توجه به رشته من نظرم برای قیمتی حدود ۷۰۰-۱۰۰۰ دلار هست که بتونید تقریبا بدون مشکل کل دوران دانشجوییتون رو سپری کنید. ولی باز به مقاصد رشتتون بستگی داره.
مورد آخر اینکه توجه داشته باشید درسته شما نرم افزارها رو در ایران خریدید ولی در حقیقت اینا همه crack شده هستن. حتما به این موضوع توجه داشته باشید که بعدا مشکلی پیش نیاد.
سلام مهیار جان و بقیه دوستان مقیم آمریکا
در مورد این نرم افزار ها میشه بیشتر و ساده تر توضیح بدین؟ اینایی که تو لپتاپ داریم باید بعد از ورود و قبل از کانکت شدن به نت uninstall بشن؟ خطر پلیس و کپی رایت و فهمیدن و ... چقدر جدیه؟[img]images/smilies/confused.gif[/img]نسخه دانشجویی و مجانی همه نرم افزارها رو میشه از دانشکده و استاد تهیه کرد به صورت رایگان؟ خود ویندوز چی؟!!! گرفتاری ما که یکی دو تا نیست؛از بیخ و بن ایرادیم.
در مورد این نرم افزار ها میشه بیشتر و ساده تر توضیح بدین؟ اینایی که تو لپتاپ داریم باید بعد از ورود و قبل از کانکت شدن به نت uninstall بشن؟ خطر پلیس و کپی رایت و فهمیدن و ... چقدر جدیه؟[img]images/smilies/confused.gif[/img]نسخه دانشجویی و مجانی همه نرم افزارها رو میشه از دانشکده و استاد تهیه کرد به صورت رایگان؟ خود ویندوز چی؟!!! گرفتاری ما که یکی دو تا نیست؛از بیخ و بن ایرادیم.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم