28-04-2014, 01:04 PM
(28-04-2014, 12:37 PM)'ahmadpashaei' نوشته: سلام rulany عزیز
من با دوستم صحبت کردم و گفت که داره در این دانشگاه UNICAMP به زبان پرتغالی درس میخونه و چون شرط نمره زبان نداشتن تونست پذیرش بگیره و اگر نهایتا استادی دلش بخواد انگلیسی درس میده و کلا سطح دانش انگلیسی دانشجویانش پایین هست. برای زبان پرتغالی گفتن تنها شرط اینه که قرار تا 18 ماه بعد از ورود به برزیل در امتحان زبان شرکت کنه و یک نمره ای بیاره. الان استاد راهنماش داره بخاطر این یکنفر انگلیسی درس میده!!!!! ولی بقیه پرتغالی درس میدن ولی اسلایدها کلا انگلیسی هست و رفرنسها هم انگلیسی که باعث شده بتونه خودش بخونه.کلا گفته اینجا واقعا نیاز به دانستن پرتغالی زیاده و مردم اصلا انگلیسی بلد نیستن ولی مردم خوب و خونگرمی داره که اصلا نژادپرست نیستن. اتفاقا امروز برای بار دوم داشتم پست کاربر Arosha که دختر 20 ساله مقیم فنلاند هست رو می خوندم که خیلی جالبه و توصیه می کنم بخونید، چون این خانم از 9 سالگی فنلاند بوده و تابعیت داره ولی اینجوری نوشته! البته همینجا شاهین جان هم فنلاند هست و تجارب گرانبهایی داره. من خودم کاملا دودل می شدم اگر انتخاب برای خودم بود ولی فقط خواستم یک مقایسه ای داشته باشم. اطلاعات بیشتری هم خواستین در خدمتم برای کسب و پرسش.[img]images/smilies/angel.gif[/img]
ممنون
آره .زبان دانشگاه پرتغالي هست.اما استاده ميگه مشكلي نخواهي داشت و نهايتا ترم اول همراه درس كلاس زبان هم ميري. ميگه هر جا مشكل داشتي خودم رات ميندازم ؟!؟! حالا من به اين آقا حسين شما ايميل زدم ببينم شرايط چطوري پيش مياد.
آره .زبان دانشگاه پرتغالي هست.اما استاده ميگه مشكلي نخواهي داشت و نهايتا ترم اول همراه درس كلاس زبان هم ميري. ميگه هر جا مشكل داشتي خودم رات ميندازم ؟!؟! حالا من به اين آقا حسين شما ايميل زدم ببينم شرايط چطوري پيش مياد.