28-04-2014, 07:12 PM
راستی من فکر کنم یادم رفت بگم که اگر به برزیل برید کلاس زبان پرتغالی رایگان براتون میذارن که موهبت بزرگیه واقعا.میدونید هزینه یادگیری زبان بسیار زیاده. از نظر نمره زبان هم در فشار قرار نمی گیرین. اما همونطور که مایک اشاره کردن بهتره اگر تصمیمتون به برزیل شد حتما به کلاس پرتغالی برید.البته من موسسه ای پیدا کردم پرتغالی درس میدن ولی تعداد محدوده و ترمهاشیا 20 جلسه خصوصی هست جلسه ای 50 یا همون 20 جلسه با دو تا 4 نفر که ترمی مثلا 250 میشه.به نظرم می ارزه.اگر خواستین بگین شماره تلفنش رو پ خ کنم براتون. اگر در حد elementary واقعی برسونید میتونید در اونجا خیلی خوب یاد بگیرین ولی اگر مثل این دوستم دست خالی برید فکر نکنم هیچی یاد بگیرید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم