29-04-2014, 06:41 PM
اسم این دانشگاه از سال 2013 به Nuremberg Institute of Technology تغییر یافته. دپارتمان مدیریت اون حدود سال 2002 تاسیس شده و به نسبت جدید هست. رتبه دانشگاهش رو در یکی از سایت ها نگاه کردم حدود 5200 هست. ممکنه در سال های پیش رو رتبه اش بهتر بشه ولی در حال حاضر خیلی شناخته شده نیست. اگر شرایط تحصیلی تون خوب باشه به نظرم می تونید از جاهای بهتری پذیرش بگیرید.
در مورد سابقه کار همون طور که در این تاپیک اشاره کردم داشتنش به طور معمول یک نکته مثبتی هست ولی نداشتنش هم لزوما به معنی رد شدن در پذیرش نیست.
در مورد سابقه کار همون طور که در این تاپیک اشاره کردم داشتنش به طور معمول یک نکته مثبتی هست ولی نداشتنش هم لزوما به معنی رد شدن در پذیرش نیست.
(29-04-2014, 12:21 PM)'arika' نوشته:با سلام
تا آنجا که من در مورد mab تحقیق کردم . MBA در دانشگاه جورج سایمون اهم آلمان شهریه 18000 یورو برای رشته های غیر مرتبط برای رشته های مرتبط 15000 یورو که این دانشگاه در شهر نونبرگ در جنوب شرقی آلمان واقع است. به زبان انگلیسی تدریس می شود
آیا کسی در مورد این دانشگاه و اعتبارش اطلاعاتی دارد؟
من تو این وب سایت یکم تحقیق کردم:
http://www.gso-mi.com/
(29-04-2014, 12:27 PM)'arika' نوشته:باسلام
برای تحصیل ارشد MBA حتما باید بعد از فارغ التحصیلی حداقل 2 سال سابقه کار داشته باشید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -