(29-04-2014, 07:02 PM)'nadia93' نوشته: شوهر من دکترای شیمی داره و چند سالیه تو ایران تدریس میکنه. اگه برای مهاجرت اقدام کنیم چقدر امکان داره اونجا شغل مناسب پیدا کنه؟سلام.
من فکر می کنم مهاجرت به آمریکا اگر از طریق لاتاری جور نشه بسیار سخت هست و بهتره که به دنبال موقعیت Post Doc بگرده تا هم درآمد تضمین شده بالایی داشته باشید و هم یکی دو سال اول ورود خیالتون راحته از نظر سطح زندگی و قضایای مالی و آشنایی با فرهنگ و موقعیت جدید. بعدا اونجا پس از جا افتادن میتونه دنبال کار بگرده و ویزاش رو تغییر بده.ضمنا کانادا هم لیست مشاغل جدید مورد نیاز رو اعلام کرده که زودتر باید بجنبید چون انگار این سری خیلی زود کارای مهاجرت رو تمام می کنن.کمی عجیبه ولی گفتن 6 تا نهایتا یک سال بعد از تشکیل پرونده در خاک کانادا خواهند بود
البته این نظر منه.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم