30-04-2014, 09:36 AM
(27-04-2014, 05:09 PM)'mahnaz103' نوشته: با سلام
میخواستم بپرسم که تاثیر معدل لیسانس تا چه حد است؟ درست است که همه ی فاکتورها باهم ودرکنار هم بررسی میشوند اما آیا معدل خوب و امتیاز هایی که در دروه ی ارشد کسب کرده ایم + داشتن مقالات علمی-پژوهشی داخلی و حداقل یک مقاله ISI میتواند فاکتور تاثیرگذاری در روند گرفتن اسکالرشیپ باشد به نحوی که تاثیرمعدل لیسانس کمتر شود ؟؟
چنانچه فاکتوری هست که بیش از همه بر روند دریافت اسکالرشیپ تاثیر مثبت دارد ، لطفا آنرا شرح دهید .ممنون از راهنمایی های خوبتون
درود
پیشتر عرض کردم که تمام این موارد به دانشگاهی مرتبط می شود که شما قصد اپلای دارید. در دانشگاههایی مثل UNSW و ANU در صورتی که معدل کارشناسی پایینی داشته باشید عملا هیچ شانسی برای گرفتن اسکالرشیپ ندارید. این متن آفیشالی بود که برای من ارسال شد. در برخی دانشگاهها روند به گونه ای است که شما می توانید با داشتن مقالات معتبر و معدل ارشد بالا شانس پذیرش خود را افزایش دهید. به نظر می رسه دانشگاههای برتر ایران در استرالیا شناخته شده هستند و در صورت داشتن ارشد با معدل بالا و مقالات معتبر در کنار دانشگاههای شناخته شده ایران (تهران- شریف- امیرکبیر- علم و صنعت و صنعتی اصفهان و..) شانس افزایش پیدا می کنه.
در مجموع غیر از دانشگاههای سیدنی و دانشگاه ملی استرالیا، در سایر دانشگاهها مهمترین فاکتورها به ترتیب معدل کارشناسی / مقاله و معدل ارشد و دانشگاه محل تحصیل ارشد شماست. سابقه کار تقریبا در اخذ اسکالرشیپ اهمیتی ندارد.
پیشتر عرض کردم که تمام این موارد به دانشگاهی مرتبط می شود که شما قصد اپلای دارید. در دانشگاههایی مثل UNSW و ANU در صورتی که معدل کارشناسی پایینی داشته باشید عملا هیچ شانسی برای گرفتن اسکالرشیپ ندارید. این متن آفیشالی بود که برای من ارسال شد. در برخی دانشگاهها روند به گونه ای است که شما می توانید با داشتن مقالات معتبر و معدل ارشد بالا شانس پذیرش خود را افزایش دهید. به نظر می رسه دانشگاههای برتر ایران در استرالیا شناخته شده هستند و در صورت داشتن ارشد با معدل بالا و مقالات معتبر در کنار دانشگاههای شناخته شده ایران (تهران- شریف- امیرکبیر- علم و صنعت و صنعتی اصفهان و..) شانس افزایش پیدا می کنه.
در مجموع غیر از دانشگاههای سیدنی و دانشگاه ملی استرالیا، در سایر دانشگاهها مهمترین فاکتورها به ترتیب معدل کارشناسی / مقاله و معدل ارشد و دانشگاه محل تحصیل ارشد شماست. سابقه کار تقریبا در اخذ اسکالرشیپ اهمیتی ندارد.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)