30-04-2014, 10:10 AM
(30-04-2014, 09:36 AM)'Shahrouz' نوشته:درود
پیشتر عرض کردم که تمام این موارد به دانشگاهی مرتبط می شود که شما قصد اپلای دارید. در دانشگاههایی مثل UNSW و ANU در صورتی که معدل کارشناسی پایینی داشته باشید عملا هیچ شانسی برای گرفتن اسکالرشیپ ندارید. این متن آفیشالی بود که برای من ارسال شد. در برخی دانشگاهها روند به گونه ای است که شما می توانید با داشتن مقالات معتبر و معدل ارشد بالا شانس پذیرش خود را افزایش دهید. به نظر می رسه دانشگاههای برتر ایران در استرالیا شناخته شده هستند و در صورت داشتن ارشد با معدل بالا و مقالات معتبر در کنار دانشگاههای شناخته شده ایران (تهران- شریف- امیرکبیر- علم و صنعت و صنعتی اصفهان و..) شانس افزایش پیدا می کنه.
در مجموع غیر از دانشگاههای سیدنی و دانشگاه ملی استرالیا، در سایر دانشگاهها مهمترین فاکتورها به ترتیب معدل کارشناسی / مقاله و معدل ارشد و دانشگاه محل تحصیل ارشد شماست. سابقه کار تقریبا در اخذ اسکالرشیپ اهمیتی ندارد.
سلام شهروز جان
من دیدم شما خیلی روی معدل کارشناسی تاکید داری و این هم درسته. اما اگر بعنوان مثال معدل یک دپارتمان دانشگاهی 13 باشه ( یعنی همه معدل ها اونجا پایینه و 1 یا چن تا استاد بد نمره داره که نمیشه ازشون بالاتر از 13 یا 14 گرفت) و معدل طرف حول و حوش 14.6 باشه و یکی در Recommendation letter هایی هم که از اساتید میگیره گفته بشه که این دانشجوی خوبی است و علت اینی که معدلش به این صورت است این است که بازه معدلی در دانشگاه ما پایین است. بازم برای دانشگاه ها هیچ فرقی نداره؟!!
آخه این بی عدالتیه که. دانشگاه به دانشگاه ، استاد به استاد سیستم نمره دهیشون یکی نیست که.
من دیدم شما خیلی روی معدل کارشناسی تاکید داری و این هم درسته. اما اگر بعنوان مثال معدل یک دپارتمان دانشگاهی 13 باشه ( یعنی همه معدل ها اونجا پایینه و 1 یا چن تا استاد بد نمره داره که نمیشه ازشون بالاتر از 13 یا 14 گرفت) و معدل طرف حول و حوش 14.6 باشه و یکی در Recommendation letter هایی هم که از اساتید میگیره گفته بشه که این دانشجوی خوبی است و علت اینی که معدلش به این صورت است این است که بازه معدلی در دانشگاه ما پایین است. بازم برای دانشگاه ها هیچ فرقی نداره؟!!
آخه این بی عدالتیه که. دانشگاه به دانشگاه ، استاد به استاد سیستم نمره دهیشون یکی نیست که.
[font][font][font]برای کشف اقیانوس های جدید باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشیم؛ این جهان، جهان تغییر است نه تقدیر.[/font][/font][/font]