01-05-2014, 04:07 AM
در کل اگر در سابقه های کاری تون روی پروژه های خاصی کار نکرده باشید و در شرکت های معمولی خصوصی بوده باشین مشکلی نداره. مشکل اینجاست که افسران سفارت ممکنه با جزئیات رشته ها آشنایی نداشته باشن و اگر احساس کنن که ممکنه کار شما حساس باشه درخواست بررسی بیشتر برای پرونده بدن. در این صورت زمان زیادی صرف بررسی و کلیرنس میشه ولی قاعدتا نباید به رد ویزا منجر بشه و برای مواردی مثل شما عامل وابستگی اجتماعی راحت تر می تونه مورد استفاده قرار بگیره.
فکر نمی کنم در این حد ارتباط با صنایع نفت رو حساس در نظر بگیرند. مدلسازی عددی محیط های متخلخل یا علاج بخشی آبخوان های آلوده شده خیلی ارتباط شون با صنایع نقت دور هست. در نتیجه به نظرم نیازی نیست موضوع کاری تون رو عوض کنید. باید یک توجیهی برای تغییر رشته تون بدین. البته موضوع مدلسازی عددی جریان طوری هست که تا حد زیادی بین گرایش سیالات مکانیک و گرایش های هیدرولیکی عمران مشترک هست و می تونید همین موضوع رو توضیح بدین که اگر چه عنوان رشته ها عوض شده ولی موضوعی که روش کار می کنید میان رشته ای هست و خیلی ماهیتش تغییر نکرده. به نظرم همون آنکارا که محافظه کارانه تر هست براتون مناسب تر باشه.
(30-04-2014, 11:30 PM)'rud' نوشته: خدمت MIKE عزیز بگم که من دارم برای دکترا می رم. و ارشد سازه رو از ایران گرفتم.
فکر نمی کنم در این حد ارتباط با صنایع نفت رو حساس در نظر بگیرند. مدلسازی عددی محیط های متخلخل یا علاج بخشی آبخوان های آلوده شده خیلی ارتباط شون با صنایع نقت دور هست. در نتیجه به نظرم نیازی نیست موضوع کاری تون رو عوض کنید. باید یک توجیهی برای تغییر رشته تون بدین. البته موضوع مدلسازی عددی جریان طوری هست که تا حد زیادی بین گرایش سیالات مکانیک و گرایش های هیدرولیکی عمران مشترک هست و می تونید همین موضوع رو توضیح بدین که اگر چه عنوان رشته ها عوض شده ولی موضوعی که روش کار می کنید میان رشته ای هست و خیلی ماهیتش تغییر نکرده. به نظرم همون آنکارا که محافظه کارانه تر هست براتون مناسب تر باشه.
(30-04-2014, 11:31 PM)'hamed1989' نوشته: سلام دوستان گلم بینهایت ممنون از اینکه تجربیاتتون رو در اختیار ما میذارید اگه ممکنه شرایط منم بررسی کنید و بگید کدوم سفارت رو توصیه میکنید.
رشته، گرایش و مقطع تحصیلی بعدی:civil and environmental engineering at tufts university
زمینه تحقیقاتی آینده characterization and remediation of aquifers contaminated
رشته و مقاطع قبلی: mechanical engineering
نام دانشگاههای پیشین: sharif university msc
bsc: iran university of science and technology
زمینه کاری در لیسانس: -numerical simulation of cavitation in butterfly valves
زمینه کاری در فوق لیسانس: multiphase flow in porous media-numerical simulationحواسم هست ممکنه به نفت مربوط باشه. میتونم تغییرش بدم؟
علایق تحقیقاتی عنوان شده در سفارت و رزومه؟multiphase flow
CFD
water remediation
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -