01-05-2014, 02:35 PM
(26-04-2014, 02:27 PM)'m@hdi' نوشته: سلام به دوستان ...
20 روز از زمانی که به پلیس + 10 مراجعه کردم داره میگذره ... ولی هنوز برگه سبزم نیومده ... المثنی دارم ولی اصلش هنوز نیومده ... من چیکار کنم ... زمان خدمتم 4/1 هستش ... ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
برگ سبز شما و اینکه در کدام یگان افتادید، بین دو هفته تا ده روز قبل از تاریخ اعزام برای شما پست می شود
برگ سبز شما و اینکه در کدام یگان افتادید، بین دو هفته تا ده روز قبل از تاریخ اعزام برای شما پست می شود
(30-04-2014, 02:12 AM)'ceaselife' نوشته: با عرض سلام خدمت دوستان عزیز و محترم
اگر کسی از دوستان من را راهنمایی کند خیلی ممنون می شوم
من دارم امریه میگرم و سازمان مورد نظر با من موافقت کردن..و امروز به من گفتن که دوماه تا دو ماه نیم قبل از تاریخ اعزامت، برگه ی سبز را تحویل بدهم....و ازشون پرسیدم که یعنی چی...گفتن مثلا توی یک تاریخ خاصی در برج 3 (خرداد ماه) دفترچه را پست کنم که تاریخ اعزامم برج 6 باشد....من خودم میدونم که اگر برج 4 پست کنم 6 اعزامه...اما میخواستم بدونم در چه تاریخی از برج 3 پست کنم باز برج 6 می افتم؟
و اگر کسی تجربه ای داره لطف کنه من را راهنمایی کند......
و اینکه من 1392.11.01 دفاع کردم از پایان نامم
غیبت هم ندارم.....
متولد 1368
با سلا روال این هست که شما برگ سبز رو که گرفتید تحویل سازمان مربوطه می دهید و اونها خودشان هماهنگی کارها را انجام می دهند.
در خصوص تاریخ اعزام بسته به ظرفیت ها هم ممکن شما اوایل خرداد پست کنید برای تیر ماه هم بیفته!
یا نه حتی توی پاییز بیفته! البته جدیدا مثل اینکه گزینه ای برای اولویت تاریخ اعزام قرار دادن که خودتون مشخص میکنید کی اعزام بشید برای اطلاعات بیشتر به دفتر پلیس +10 مراجعه نمایید
در خصوص تاریخ اعزام بسته به ظرفیت ها هم ممکن شما اوایل خرداد پست کنید برای تیر ماه هم بیفته!
یا نه حتی توی پاییز بیفته! البته جدیدا مثل اینکه گزینه ای برای اولویت تاریخ اعزام قرار دادن که خودتون مشخص میکنید کی اعزام بشید برای اطلاعات بیشتر به دفتر پلیس +10 مراجعه نمایید