01-05-2014, 09:47 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 01-05-2014, 09:48 PM توسط ahmadpashaei.)
(01-05-2014, 10:04 AM)'erfan9800' نوشته: سلام خسته نباشید
من متولد 1371 هستم بودجه ای که هم دارم برای زندگی در آلمان 5میلیون دلار هست
اونوقت چقدر زمان میبرد که یک ویزای دائم به من بدهند ولی من به زبان آلمانی مسلط نیستم
یا میتونید یک کشور جهان اول مثل .انگلستان.کانادا.آمریکا. روسیه یکساله یا یکسالو دو ماه بگیرم
دوست دارم در این کشور ها زندگی کنم از مالزی یا بلغارستان یا تایلند یا امثال این ها خوشم نمی یاد
میشه لطف کنید که یک توضیح کامل به من بدهید من روشن شوم
سلام.خوش اومدین به این سایت.فکر کنم چون زیاد واضح ننوشتین درخواستتون رو کسی جواب نداده! ببینید شما 5 میلیون دلار دارید و می خواید مهاجرت کنید به یک کشور توسعه یافته؟خوب اون کشورای داغونی که اسم بردین دیگه چی بودن این وسط؟!!! با فرض صحت سرمایه 5 میلیون دلاری شما راحت میتونید همه جا برید حتی آلمان و ایتالیا و ... که زیاد مهاجرپذیر نیستن چه برسه کانادا که اصلا مهاجرپذیره! آمریکا روی کاغذ شانس دارید ولی من ندیدم در این ده دوازده سالی کسی بتونه بره از ایران.این مبلغ پول رو چندین نفر در هر شهری از هر کشوری دارن و تقریبا اکثرشونم می خوان شهروندی آمریکا رو هم داشته باشن ولی الان میبینیم سرمایه دارهای بسیار قدرتمند تهران هم نمیتونن مهاجرت کنن به آمریکا،در حالیکه بچه هاشون دارن خودشون رو می کشن برن اونجا[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]. البته اصلا آماری ندارم ولی بهتره هم برای آمریکا و هم چند جای دیگه پرونده تشکیل بدین. راجع به زمانش هم شما تعیین کننده نیستین و قانون اون کشور و روند رسیدگی به پرونده همه چیز رو مشخص می کنه. بازم سوالی بود بپرسید[img]images/smilies/shy.gif[/img]
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم