بله ممنون از راهنماییتون. بله درست میفرمایید میشیگان از لحاظ شهرت کمی بهتره. منم خیلی شک داشتم حتی روی بوفالو که استادش هم ایرانی بود ولی از استادم کمک گرفتم و اون گفت من اگه بودم تافتز میرفتم اولا استاد میشیگان چینیه و من از تنها دانشجوی ایرانیش که 6 ساله فارغ التحصیل شده تحقیق کردم خیلی سخت گیر است و اگه غیر چینی باشی بهت خیلی سخت میگذره و تو لبش همش چینی هست در ضمن پدر من رو درآورد تا بهم پذیرش بده اونم تازه TA داد حتی مجبور شدم تزم رو واسش به انگلیسی ترجمه کنم. ثانیا شهر بوستون بسیار بهتر از east lansing هست east lansing زمستونای خیلی سردی داره و دقیقا مثل تورنتو هست. همچنین استاد تافتزم یک خانم آمریکاییه و رئیس دپارتمان مهندسی هست و تو اون زمینه خیلی شهرت داره و میگن این شهرت بعدا بدردت میخوره دو تا دانشجوی ایرانی هم داشته که جفتشون پست داک جاهای خوبی رفتن. در ضمن تافتز شهرتش تو آمریکا خوبه و سخت گیر هم هست تو انتخاب دانشجو اگه تو سایت gradecafe نگاه کنید میبینید رزومه های خیلی خوبی که تافتز رو واسه سوپاپ اطمینان گذاشته بودن رو ریجکت کرده. در ضمن من شنیده بودم رنک 55 میشیگان تو مهندسی با 70 تافتز فرق چندانی نداره. البته رنک کلی تافتز زیر 30 هست.
خلاصه تصمیمش سخت بود من 2 هفته کامل فکر کردم.
در مورد رایس هم اون البته earth science بود و یه رشته جدید با دید غیر مهندسی یعنی لازم بود من اول زمین شناس بشم بعد برم رو کار اصلیم. همچنین دوست بسیار صمیمیم تو ویت لیست بود و تنها پذیرش با فاندش این بود من چون از جاهای دیگه پذیرش داشتم اینو ریجکت کردم تا پذیرش به اون برسه
خلاصه تصمیمش سخت بود من 2 هفته کامل فکر کردم.
در مورد رایس هم اون البته earth science بود و یه رشته جدید با دید غیر مهندسی یعنی لازم بود من اول زمین شناس بشم بعد برم رو کار اصلیم. همچنین دوست بسیار صمیمیم تو ویت لیست بود و تنها پذیرش با فاندش این بود من چون از جاهای دیگه پذیرش داشتم اینو ریجکت کردم تا پذیرش به اون برسه