برای صحبت کردن در این مورد، من هم تنها میتونم به جامعهی آماریِ نه چندان بزرگِ دوستان و اطرافیانم اتکا کنم. مثلا یکیشون با رشته غیر حساس از ازبکستان درجا مالتیپل گرفت و یکی دیگه تقریبا با همون شرایط رفت ترکیه و بعد از کلیرنس، سینگل نصیبش شد. هر چند باید اعتراف کنم از اطرافیان من هنوز کسی با رشته ی حساس مالتیپل نگرفته. باکو رو هم که دوستان اشاره کردند، ظاهرا پیش فرضش مالتیپل هست؛ حداقل من به شخصه از هیچ کسی نشنیدم که باکو رفته باشه و سینگل بگیره! به این ترتیب به عنوان یک فاکتور، از محل سفارت نمیشه براحتی غافل شد. (فکر کنم نیاز نیست تکرار کنم که جامعهی آماری من اونقدر بزرگ نیست که بشه ازش نتیجه گیری قابل تعمیمی استخراج کرد)
بعضیها میگن نحوهی ظاهر شدن در مصاحبه مهمه و شما با برخوردتون میتونید افسر رو مجاب کنید که در مالتیپل شدن ویزاتون تاثیر بذاره. این یعنی بستگی به حس و دریافت شخصی افسر از خودتون و پروندهتون داره. که باز، این یعنی افسر میتونه نقش آفرین باشه. امّا مواردی رو هم شنیدم که یه جوری با این حرف متناقض بود. بعضی افراد که در پایان مصاحبه از افسر در مورد سینگل یا مالتیپل بودن ویزاشون میپرسیدن، افسر بهشون گفته: "من کاری در این رابطه ازم بر نمیاد" یا "سیستم برای شما سینگل نشون میده!". یعنی کامپیوتر تعیین میکنه؟ رو چه حسابی؟ اگه کسی در مورد صحت و سقم این مطلب خبری داره ما رو هم سهیم کنه.
بعضیها میگن نحوهی ظاهر شدن در مصاحبه مهمه و شما با برخوردتون میتونید افسر رو مجاب کنید که در مالتیپل شدن ویزاتون تاثیر بذاره. این یعنی بستگی به حس و دریافت شخصی افسر از خودتون و پروندهتون داره. که باز، این یعنی افسر میتونه نقش آفرین باشه. امّا مواردی رو هم شنیدم که یه جوری با این حرف متناقض بود. بعضی افراد که در پایان مصاحبه از افسر در مورد سینگل یا مالتیپل بودن ویزاشون میپرسیدن، افسر بهشون گفته: "من کاری در این رابطه ازم بر نمیاد" یا "سیستم برای شما سینگل نشون میده!". یعنی کامپیوتر تعیین میکنه؟ رو چه حسابی؟ اگه کسی در مورد صحت و سقم این مطلب خبری داره ما رو هم سهیم کنه.