03-05-2014, 07:56 PM
معدل کارشناسی تون خیلی پایین شده و این کار شما رو یک مقدار سخت می کنه. تلاش کنید دست کم در تافل یا آیلتس به ترتیب 100 یا 7 بگیرید و در GRE هم حدود 310 بگیرید که بقیه شرایط پرونده تون خوب باشه. در اون صورت به نظرم شانس تون برای رتبه های حدود 500 تا 700 بیشتر هست چون در رتبه های بهتر انتظار معدل کارشناسی بیشتری رو دارند. اگر علاقه داشته باشید می تونید روی رتبه های بهتر هم کمی وقت بگذارید ولی به نظرم بیشتر انرژی تون می بایست روی همون محدوده 500 تا 700 متمرکز باشه.
من تفاوت خاصی ندیدم. بستگی داره که دانشگاه و به طور خاص استاد شما فاند داشته باشند یا خیر. می تونید تاپیک های انجمن کمک هزینه رو هم نگاه کنید. در حال حاضر شانس گرفتن "ویزا" برای رشته نرم افزار بیشتر از برق و مکانیک هست.
(03-05-2014, 07:34 PM)'mehrannohtani' نوشته: با سلام
من لیسانس الکترونیک از دانشگاه ازاد دارم معدل لیسانسم 13.13 است
دانشجوی ارشد الکترونیک دانشگاه آزاد هستم معدل 16 تمام است
دارای دو مقاله آی اس آی با رشته مرتبط دارم
تافل با نمره 85 دارم
جی آر ای هنوز ندارم ولی بعدا میگیرم
سن من 22 سال است
چقدر شانس پذیرش در رشته خودم در مقطع دکترا از آمریکا دارم؟؟؟
چقدر شانس پذیرش همراه با فاند دارم؟؟؟
ممنون میشوم یکی راهنمایی کنه
من تفاوت خاصی ندیدم. بستگی داره که دانشگاه و به طور خاص استاد شما فاند داشته باشند یا خیر. می تونید تاپیک های انجمن کمک هزینه رو هم نگاه کنید. در حال حاضر شانس گرفتن "ویزا" برای رشته نرم افزار بیشتر از برق و مکانیک هست.
(03-05-2014, 07:39 PM)'REZA.p.k' نوشته: با سلام
یکی از دوستام داره برا کنکور کارشناسی میخونه (پیش دانشگاهی) میخواستم بدونم از بین مکانیک برق نرم افزار کدومو تو آمریکا بهتر فاند میکنن
میدونم این سوال تا حدودی اشتباهه اما خواهشا یه جوابه کلی بدین ممنون
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -