05-05-2014, 12:25 AM
(04-05-2014, 04:37 PM)Simon2007 نوشته:سلام
در مورد اینکه معدل شما کم هست تردیدی نیست. ضمن اینکه حداقل در کشورهایی که من اطلاع دارم( آمریکا-کانادا) معدل کارشناسی یکی از آیتم های گرفتن پذیرش هست. با تمام این اوصاف من فکر میکنم برای کسی که تلاش کنه و نا امید نشه همیشه شانس هست. حالا شاید در وهله ی اول این شانس برای شما با کمی سختی کشیدن بیشتر به دست بیاد اما نمیشه بخاطر یک دوره از زندگی بقیه اش رو باخت. پس به نظرم خیلی جدی سعی کنید از هر جا میشه پذیرش بگیرید و این دوره ی نه چندان جالب رو جبران کنید. معدل دیپلم شما در ریاضی فیریک نشون میده شما از نظر هوش و ذکاوت کم ندارید و احتمالا دوران کارشناسی رو جدی نگرفتید. من اگر جای شما بودم با این معدل دیپلم هیچوقت از پا نمینشستم و تلاشم رو می کردم که حالا چه از آلمان چه کشورهای دیگه پذیرش بگیرم و رزومه ام رو بهبود بدم. اگر مثل اون دوران انگیزه داشته باشید حتما موفق میشید.
شادزی
ممنونم از توضیحات خوبتون ...
ولی نگرانی من از همین شرط معدل هست و یکی از انگیزه هام همینه که کم کاریهای اون دوران رو جبران کنم. ولی نمیدانم از کجا شروع کنم.آیا با این اوصاف شانس پذیرش تو اروپا بیشتر هست؟؟ به نطر شما مکاتبه با اساتید دانشگاههای مورد نظر و درخواست همکاری در زمینه های مشترک ميتونه کمک کنه؟؟؟ البته این پست رو تو بخش پذیرش چند کشور دیگه گذاشتم که از تجربیات دوستان استفاده کنیم.